Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За півроку дії Податкового кодексу побільшало звернень в Тернопільську ОДПІ.  У липні Україна відзначає День працівників податкової служби. З цієї нагоди в Тернопільській об’єднаній Державній податковій інспекції підбили підсумки роботи у цьому році, про які інформує телеканал ІНТБ

На 1 червня 2011 року на обліку перебуває майже 29,5 тисяч суб’єктів підприємницької діяльності, – повідомив начальник Тернопільської ОДПІ Ярослав Міщук.

Ярослав Міщук: «Протягом січня-травня 2011 року до зведеного бюджету забезпечено надходження платежів у загальній кількості 334 млн. грн., що на 67 млн. грн. перевищує показник минулого року або становить 125,1%. У тому числі до державної скарбниці надійшло більше на 166 млн. грн.»

Побільшало роботи цього року у відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Тернопільської об’єднаної ДПІ. Це пов’язано з набуттям чинності нового Податкового кодексу України. Він вніс у звичну співпрацю підприємців та податківців певні зміни, а тому люди частіше почали звертатися по допомогу, – каже заступник начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Тернопільської ОДПІ Зоряна Слободян.

Зоряна Слободян: «По всіх питаннях, з якими до нас звертаються люди, ми стараємося дати вичерпні відповіді – щоб вони йшли з багажем тих знань, яких до відвідування нашого відділу в них не було».

За 5 місяців цього року проведено 92 документальні перевірки, у 90 випадках з яких встановили порушення податкового законодавства. Виявили 10 тяжких злочинів та порушили 4 кримінальні справи за фактами ухилення від сплати податків із завданими державі збитками в особливо великих розмірах. 7 кримінальних справ направили до суду.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.