Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми вже писали, міський голова розпорядився "засекретити" від публічного показу картографічні матеріали, в яких позначено, де будувати в місті можна, а де ні. Під категорію "інформація з обмеженим доступом" підпали навіть матеріали щодо меж парків

Численні скарги на забудову парків надходять у редакцію від тернополян. Водночас міські посадовці переконують, що у парках жодного будівництва немає.

Та журналістам чи громадськості, як виявилося, важко перевірити правдивість слів чиновників. Адже мерія "засекретила" межі парків та не хоче їх публічно показати.

З цього приводу цікаву думку висловив читач «Погляду» Богдан в коментарі до аналогічного матеріалу:

"Генеральний план для Тернополя в питаннях забудови міської території визначає багато важливих питань, але матеріалів генплану недостатньо для визначення конкретних питань, які стосуються можливості(допустимості) того чи іншого будівництва на тій чи іншій земельній ділянці. Такі питання вирішуються на основі іншої містобудівної документації – планів детального планування та планів зонування території їміста. На жаль саме ця містобудівна документація для Тернополя ще не розроблена, що надає можливість Тернопільській міськраді маніпулювати земельними ділянками зі всіма не дуже приємними для тернополян наслідками, про які сьогодні говорять всі кому не ліньки.
Таке маніпулювання являється нічим іншим, як грубим порушенням чинного містобудівного законодавства, але такі порушення чомусь ніким не виявляються і нікого за такі порушення досі не притягнули до відповідальності.
Мало того, складається досить неприємне враження, що контролюючі органи не поспішають на боротьбу з цими правопорушеннями, а навпаки своєю бездіяльністю та безпринципністю сприяють спритним маніпуляторам.
Боротися з владою – марна трата часу і тому у тернополян, яким не байдужа доля нашого міста за таких обставин, які склалися, очікує ще багато неприємних сюрпризів та розчарувань. Кріпімося бо за нинішньою чорною смугою має насупити біла смуга і можливо це станеться вже зовсім скоро і нам поталанить обрати собі інших керманичів, для яких ще існуватиме щось та кшталт чесності та порядності".

  генплан, тернопіль, таємно, тернопільський тиждень  

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.