Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цензура, від якої відхрещувалися чиновники Тернопільської мерії, все ж є?

Всі тексти матеріалів від міської ради та комунальних підприємств Тернополя, які оприлюднюються в засобах масової інформації, повинні узгоджуватись з начальником відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ Катериною Калуш (якій, нагадаємо, ледь за двадцять років і з досвіду роботи в неї тільки прес-служба ТОО  ВО «Свобода»).

Розпорядження з таким змістом видав міський голова Сергій Надал ще 7 грудня минулого року – в День місцевого самоврядування (не знаємо, чи такий цинізм свідомий, чи просто випадковість – прим. «ТТ»).

Заступник міського голови-керуючий справами Олександр Степанюк своїм листом від 3 лютого вже 2011 року повторно (!!!) просить начальників структурних підрозділів міської ради неухильного виконувати таке доручення свого шефа (копія документу на слайдері).

Нагадаємо, що та ж Катерина Калуш неодноразово, в тому числі й в ефірі одного з місцевих телеканалів, спростовувала закиди відомого в Україні журналіста Мустафи Найема про існуючу в Тернополі цензуру з боку міської влади.

А тому в черговий раз постає запитання – ну скільки ж можна брехати, вельмиНешановні чиновники Тернопільської міської ради???

«ТТ»

Коментарі  

 
+2 #9 марс 01.07.2011 09:03
Якщо коментар дає посадовець - це одне. А якщо слухають на конференції, а потім пишуть те, чого і приблизно там не говорили? Як тоді бути?
Казнить нельзя помиловать - дуже часто кому ставлять журналісти не там, де треба, а там, де вважають за потрібне
Цитувати
 
 
+5 #8 Тернополянка 30.06.2011 21:09
Робота прес-служби має полягати у тому, щоб навчити начальників управлінь і всіх, хто має право давати коментарі щодо діяльності міста, як правильно говорити з журналістами, а не узгоджувати тексти із прес-службою міської ради. Грамотні журналісти завжди узгодять текст із людиною, з якою спілкувалися. Тож краще таки працювати з командою посадовців. Цікаво чи узгоджують всі тексти і відеоролики представники всеукраїнських телеканалів, яких пан мер наняв для висвітлення своєї діяльності і які хвостом ходять на всі заходи. До речі, киян в першу чергу повідомляють про події, а от місцеві ЗМІ видно стали нев артими уваги.
Цитувати
 
 
+6 #7 Сергій 30.06.2011 11:54
Шановні друзі, якщо я надсилаю запити до начальника транспортного відділу, він мені дає пряму відповідь - для чого цю інфу пропускати через ту пресслужбу?!!!

Напевне Надал боїться, що його ставленики не розказали чогось важливого:)!
Цитувати
 
 
+6 #6 таня 30.06.2011 08:59
Робота прес-служби полягає у тому, щоб бути посередником між владою і ЗМІ. Якщо пишуть правду, то чого ховаються?. Просто в нас журналісти люблять брати коментарі позитивні і вставляти їх у вкрай негативні тексти або висмикувати факти з контексту відповідно до редакційного замовлення. Як кажуть, головне не стільки що сказати, а як це подати. От так і формують хибну громадську думку.
Цитувати
 
 
+7 #5 Джентельмен 30.06.2011 08:33
От вже наскільки панянка, то тільки їй і меру відомо....
Цитувати
 
 
+8 #4 Джентельмен 30.06.2011 08:32
До Нічого собі 29.06.2011 18:18 А брехня в тому, що пані Калуш в ефірі ІНТБ сказала що такого документу не існує. Як бачимо такий документ є, навіть два.


За перепрошенням, Катерина Калуш не пані, а панянка!!!!!
Цитувати
 
 
+6 #3 Нічого собі 29.06.2011 21:44
Цитую Віктор:
Потрібно подати запит, зігідно Закону про доступ до публічної інфи і отримати цей наказ мера на папері, а тоді я б почав судову тяганину.

:-) В цьому наказі немає нічого незаконного. Це нормальна практика - від комерційних структур до органів влади.. повторюю, це і є робота прес-служби.
А по суті, для кінцевого користувача (тернополянина) не має значення яка службова ієрархія вибудувана в середині міської ради, яка система погодження документів і т.д. Важливо щоб на кожний запит - була повна відповідь.
Цитувати
 
 
+8 #2 Віктор 29.06.2011 18:42
Потрібно подати запит, зігідно Закону про доступ до публічної інфи і отримати цей наказ мера на папері, а тоді я б почав судову тяганину. Подав до суду на мера за те що він не бажає щоб громада знала все що робить міська рада!!! Інших причин для чого пані Калаш має перечитувати документи, я не знаю...
Цитувати
 
 
+9 #1 Нічого собі 29.06.2011 18:18
Прочитайте, будь-ласка, визначення.. що таке цензура.. і яке відношення має даний термін до опублікованого документу??
По-моєму, це і є робота прес-служби, бути ,так би мовити, посередником між ЗМІ та міськрадою(в даному випадку).

А брехня в тому, що пані Калуш в ефірі ІНТБ сказала що такого документу не існує. Як бачимо такий документ є, навіть два.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.