Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За сім місяців при владі це вже сьома поїздка Надала в іншу країну.

Ні, все ж недарма в середовищі журналістів та серед чиновників, діючого міського голову Тернополя свободівця Сергія Надала називають «туристом».

Як «Тернопільському тижню» стало відомо з власних джерел, мер Тернополя Сергій Надал знову за кордоном (нагадаємо, саме наш сайт раніше завжди першим повідомляв про поїздки мера до Грузії, Канади тощо, що згодом і підтверджувалося). Цього разу знову в Польщі і знову, що вже не дивує, з головою обласної ради Олексієм Кайдою.

Поки що офіційні сайти як міської так і обласної рад про це мовчать (принаймні, на момент цієї публікації у середу, 29 червня), тому громадськість не може дізнатися правдивих причин чергового закордонного вояжу посадовців.

До слова, тут напрошується порівняння: свого часу губернатор області Валентин Хоптян  до Дня Незалежності планував 20 корисних справ (про які теж нічого невідомо, Але декларація ж була ), а Сергій Надал, швидше за все, планує 20 корисних для себе поїздок. І йому поки що це вдається, адже чергова поїздка до Польщі – це вже сьома мандрівка за неповних 7 місяців роботи. Питання є, панове тернополяни?

«ТТ»

Коментарі  

 
+5 #14 Афоня 01.07.2011 17:44
Краще б Надал з командою в Польщы ы лишився
Цитувати
 
 
+4 #13 Валентина 01.07.2011 15:54
Цитую пацан:
Хай їздить на здоровя. Грошей з бюджету на це ж не бере. Проблеми вирішить , нікуди не дінеться. Якщо комусь заздрісно, то вперед - за кордон. Якщо комусь заздрісно, що мером не став, то сорі - довірцу людей треба заслужити.


здебільшого, голосуючи за Надала,якого мало хто знав, свій голос віддавали за партію "Свобода". Тому не кажіть про довір'я.
Нікому не заздрісно щодо закордону. Але є різниця: ми їздимо за свої кровні за кордон, а кошти, за які їздять високопосадовці , державні.Ви стверджуєте: "Грошей з бюджету на це ж не бере", але як це? Він теж їздить за свої? Тоді , коли має бути присутнім на роботі...чи у нього відрядження? :)
"Проблеми вирішить , нікуди не дінеться"? Ми всі на це сподіваємось.
Цитувати
 
 
+1 #12 пацан 01.07.2011 09:16
Хай їздить на здоровя. Грошей з бюджету на це ж не бере. Проблеми вирішить , нікуди не дінеться. Якщо комусь заздрісно, то вперед - за кордон. Якщо комусь заздрісно, що мером не став, то сорі - довірцу людей треба заслужити.
Цитувати
 
 
-4 #11 ги-ги-ги 30.06.2011 20:25
Домахалися до того що це видання прогнало, тобто написало неправду, ось і все ))
Цитувати
 
 
+5 #10 Умка 30.06.2011 17:21
та чого ви домахалися? Надал міг вора бути в Польщі, а сьогодні в Іллічівську, а завтра хоч у Воркуті, літаки літають, гроші мер має, то які проблеми
Цитувати
 
 
+4 #9 Федір 30.06.2011 16:14
Сергій Надал: «Приватні підприємства у житлово-комунальній сфері – це формування конкуренції, контролю та розвиток інституційної спроможності» - http://www.rada.te.ua/news/view/4783

ІЛЛІЧІВСЬК ПЕРЕНЕСЛИ ЗА КОРДОН?!
Цитувати
 
 
+2 #8 Сергій 30.06.2011 11:48
Цитую таня:
ХТО ФІНАНСУЄ ВАШ САЙТ? ВСІ ІНШІ ЗМІ ПО СТО РАЗІВ ПИСАЛИ, ЩО ЗАПРОШУЄ І ОПЛАЧУЄ ІНША СТОРОНА, ТО ЧОМУ Б НЕ ЗДОБУТИ КОРИСНИЙ ДОСВІД.

Покажіть документи які це підтверджують!! !
Цитувати
 
 
0 #7 таня 30.06.2011 08:53
ХТО ФІНАНСУЄ ВАШ САЙТ? ВСІ ІНШІ ЗМІ ПО СТО РАЗІВ ПИСАЛИ, ЩО ЗАПРОШУЄ І ОПЛАЧУЄ ІНША СТОРОНА, ТО ЧОМУ Б НЕ ЗДОБУТИ КОРИСНИЙ ДОСВІД.
Цитувати
 
 
+7 #6 Нічого собі 29.06.2011 21:16
Цитую Віктор:
втікає від скандалу навколо сміття в Милашівцях!!!

Хіба закордонні відрядження знімають з міського голови відповідальніст ь за ситуацію в місті? Звичайно, що ні! Відповідно й ховатися від скандалів безглуздо. Щодо Малашівців - то спокій "куплений" до жовтня..
Цитувати
 
 
+8 #5 Віктор 29.06.2011 18:44
Друзі найстрашніше те, що користі від цих вояжів нема. Більша вірогідність в тому, що надал за кошти бюджету(не вірю, що за свої) втікає від скандалу навколо сміття в Милашівцях!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.