Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сергій Тарашевський звернувся до прокуратури області прореагувати на факти, виявлені під час вивчення фінансово-господарської діяльності суб’єктів комунальної власності обласної ради

Як уже повідомлялося, згідно із розпорядженням першого заступника голови обласної ради Сергія Тарашевського створено робочу групу з розгляду результатів діяльності комунальних підприємств, установ та організацій обласної ради.

Робоча група засідала впродовж двох місяців. На зустрічі із членами групи були запрошені керівники 75 суб’єктів  комунальної власності.

На засіданнях було виявлено ряд порушень, зазначив Сергій Тарашевський.

«Так, приміром, з відомостей Відділу державної реєстрації Білгород-Дністровської міської ради Одеської області виявлено, що 29 травня 2012 року державним реєстратором була проведена реєстраційна дія щодо виключення юридичної особи – Тернопільського обласного комунального підприємства «База відпочинку Надзбруччя» з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, – наводить факти перший заступник голови обласної ради. – Також не існує уже будинку профілактичної дезинфекції, що був розміщений у Збаражі по вулиці Морозенка, 4, який відповідно до свідоцтва про право власності, виданого на підставі рішення виконкому Збаразької міської ради від 23 лютого 2005 року № 60,  належав територіальній громаді області в особі Тернопільської обласної ради на праві комунальної власності».

Робоча група також з’ясувала, що відсутнє і приміщення Тернопільського обласного комунального підприємства «Профілактична дезінфекція» у Тернополі по вул.Липовій, 45, 47. На цьому місці побудовано житловий будинок. Ще один факт – приміщення, що перебуває на балансі Підгаєцької обласної комунальної центральної районної аптеки № 17, розташоване на вул. Шевченка, 2 у Підгайцях, за рішенням Підгаєцької міської ради безпідставно визнане безгосподарним.

«Про виявлені порушення мені стало відомо за час виконання мною обов’язків голови Тернопільської обласної ради при участі в засіданнях робочої групи з розгляду результатів фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств обласної ради, – наголошує у листі до прокуратури області Сергій Тарашевський. – Прошу  вжити заходів прокурорського реагування на наведені факти та поінформувати Тернопільську обласну раду про прийняті рішення».

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.