Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокурор Збаразького району порушив кримінальну справу стосовно службових осіб однієї із сільських рад за фактом перевищення службових повноважень та службового підроблення за ч.3 ст. 365, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України. Дослідчою перевіркою встановлено, що посадовці сільради незаконно , без згоди членів селянської спілки, сфальсифікували протокол зборів громадян-власників майнових та земельних сертифікатів. На підставі даного протоколу, без розгляду документа сесією, службові особи сільради підробили рішення від 16.05.2003 року про переведення земель, площею 43,6 га , у землі запасу сільради, вартість яких становила понад 104 тисячі гривень.
На підставі підроблених протоколу зборів членів спілки та рішення сесії сільради прийнято відповідне розпорядження голови Збаразької РДА про припинення права власності земель селянської спілки та передачу їх до земель запасу сільради . Збитки членам селянської спілки становлять 104 тисячі гривень.
Прес-служба прокуратури області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.