Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Той, хто знайде реальний генеральний план Тернополя на сайті міської ради (або сайті іншої владної структури) отримає подарунок — 10 піц, повідомляє «Погляд»

На сайті міської ради пише:

Генеральний план Тернополя – загальнодоступний на сайті міськради http://rada.te.ua/novyny/14907.html

На прес-конференції, яка відбувалась 3 квітня громада міста підняла дуже важливе питання – існування генерального плану міста згідно якого відбуваються скандальні забудови в Тернополі. Ми вимагали опублікувати цей документ.

У відповідь на наше звернення влада міста на чолі з міським головою запросила журналістів 16 квітня на презентацію генерального плану міста. Нас, як представників громади цікавили конкретні запитання, відповіді на які ми мали побачити в документах:

- Цільове призначення ділянки на місці скандальної забудови по вулиці Орлика, 4;

- Чи нанесена на генеральний план міста будівля нової міської ради в парку Шевченка;

- Наявність на генеральному плані інших можливих виділених ділянок під забудови, по яким не відбувалось будь-яких громадських слухань.

Ми добре підготувались – взяли з собою фотоапарати з можливістю запису відео, ми хотіли фіксувати кожен сантиметр генерального плану міста, я навіть взяв флешку, щоб мати змогу записати цей документ і поширити цей генеральний план громадою міста. Але те, що нам показали виявилось не генеральним планом міста, а якимись іншими документами. Ці документи доступні Нам не показали генеральний план, який був анонсований. Питання генерального плану міста Тернополя залишається відкритим.

Так от, ми слухали виступи міських чиновників які показували межі парків, які ніким не підписані та не мають жодної юридичної сили, про інвестиційні проекти, про висадку нових дерев та нові технології, але сам генеральний план не показали тому, що:

- генеральний план ще не затверджений;

- генеральний план ще не готовий;

- генеральний план це 500 сторінок тексту;

- у генеральному плані міста дуже багато секретної інформації.

Так от запитання таке – для чого було анонсувати презентацію генерального плану якщо це не була презентація генерального плану? Також мене здивувало, що деякі ЗМІ написали, що генеральний план вже доступний для кожного тернополянина, адже насправді генеральний план не показували.

Згідно даних міської ради генеральний план знаходиться тут: rada.te.ua/normativnie-dokument/proekt_generalnogo_planu/

Оскільки згідно даних ЗМІ, телебачення та міської ради генеральний план оприлюднений то майже половину місяця щоб його знайти буде достатньо, тобто акція діє до кінця квітня 2013 року.

Щиро, Андрій Любецький.

Статті на схожу тему:

Землю у Тернополі тепер розкрадати для владоможців стане важче – доведеться нові схеми оборудок видумувати…

Надал з наближеними приховує генплан Тернополя, щоб маніпулювати земельними ділянками

Міський голова Тернополя піддався тиску ЗМІ та громадськості і вирішив розсекретити таємний документ

Влада Тернополя не втомлюється обіцяти оприлюднення Генплану

 

 

Коментарі  

 
0 #1 Панас 17.04.2013 15:27
а ви не подумали, що є засекречені обєкти? наприклад, виробничі приміщення Водоканалу?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.