Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокурор розповів і про позитивні, і про негативні аспекти в роботі

30 червня 2011 року відбулося розширене засідання колегії за підсумками роботи у 1 півріччі за участю представника Генеральної прокуратури України - Віктора  Дичаковського.

На колегії з доповіддю виступив прокурор області Іван Мельничук , який дав оцінку як позитивним результатам діяльності наглядової установи за півріччя , так і прорахункам, які допустили у роботі окремі структурні підрозділи апарату прокуратури області та районні прокурори.
«Не можу не відзначити – сказав Іван Мельничук, - що прикладені і апаратом, і більшістю прокурорів зусилля дозволили досягти певних результатів у зміцненні законності і правопорядку у регіоні.
Проведено значний обсяг роботи у сфері оплати праці. З метою поновлення порушених прав громадян на оплату праці порушено 44 кримінальні справи.
На вимогу прокурорів громадянам виплачено понад 15 млн. гривень заборгованої заробітної плати. Пред’явлено півтисячі позовів на суму півтора мільйона гривень.
До відповідальності притягнуто більше 120 посадових осіб органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та державного контролю.
У результаті, борг із заробітної плати вдалося до 1 червня скоротити до 9 млн. гривень, а вже на сьогоднішній день - до менше ніж 8 млн. гривень – і це найнижча заборгованість у державі.
Системними прокурорськими перевірками охоплено діяльність підрозділів Пенсійного фонду, сплачено 6,6 млн. гривень заборгованих внесків.
За прокурорського реагування 18 посадових осіб фонду понесли дисциплінарну відповідальність, а ще 3 – кримінальну. «
«Не можу обійти увагою результати роботи щодо захисту прав осіб з обмеженими фізичними можливостями та тих, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Завдяки втручанню органів прокуратури поновлено законні інтереси 300 дітей-інвалідів.
Прокурори опікувалися захистом законних інтересів громадян при притягненні їх до адміністративної відповідальності. Встановлено непоодинокі факти фальсифікації матеріалів адміністративних справ, насамперед органами лісового та водного господарства, захисту прав споживачів. Винні особи понесли заслужену кримінальну відповідальність.

Прес-служба прокуратури області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.