Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Обласну організацію партії “Наша Україна” найближчим часом має очолити відомий тернопільський бізнесмен та політик Ярослав Джоджик.

На цій посаді він змінить іншого відомого тернопільського підприємця, депутата міськради Петра Мандзія.

Кілька місяців тому Мандзій підтримав рішення про ліквідацію “Нашої України”. За це прихильники Ющенка виключили Мандзія з партії. Але проблема в іншому. Зміщений керівник парторганізації повністю контролює ситуацію на місцях. В оточенні Ющенка шукають особу, яка могла б переламати ситуацію та зупинити природний розпад партії, з якої масово тікають активісти.

На місце “пожежника” “Нашої України” любі друзі Ющенка сватають колишнього нардепа Ярослава Джоджика. Власник пивного бізнесу до останнього часу очолював УНП Юрія Костенка, а на останніх виборах керував штабом “Нашої України”. Зараз магнат на політичному розпутті. Після втрати депутатського мандата Джоджик програв вибори голови обласної парторганізації УНП. Тому цілком ймовірно, що політик, якого у 90-ті називали першим олігархом Тернопільщини, погодиться підлатати “дірявий” політичний корабель третього Президента України. А за це йому можуть віддячити посадою у вертикалі Януковича або ж преференціями у бізнесі.

За Збручем

 

Коментарі  

 
+1 #3 Иван 21.04.2013 23:52
Очень сожалею, что Виктор Ющенко сейчас не президент Украины.
Цитувати
 
 
+1 #2 рескатор 21.04.2013 17:09
а ктоб сумневалси!УНП и НАША УКРАИНА - ЭТО ТО САМЕ!ПАРТИЮ ЮЩА НИХТО НЕ СПАСЁТ И НИЩО НЕ СПАСЕ 1
Цитувати
 
 
+3 #1 Ігор Губерман 21.04.2013 16:45
Возглавляя партии и классы, Лидеры вовек не брали в толк, Что идея, брошеная в массы- это девка, брошеная в полк!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.