Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Надал схаменувся і видав воістину дивне рішення стосовно ремонту доріг в Тернополі...

Про те, що в міській раді полюбляють приймати рішення, попередньо їх не оприлюднивши, як цього вимагає українське законодавство, ми писали вже неодноразово.
В роботі органу місцевого самоврядування діє негласне правило: якщо хочеш "пропхати" "потрібне" рішення, не афішуй його завчасно. Простіше внести його в порядок денний з голосу, пославшись на великий обсяг проведеної роботи, у зв'язку з його підготовкою.

Таке виправдання підходить як міському голові, який часто сам "благословляє" делікатні рішення, так і правоохоронцям, які повинні слідувати за дотриманням вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації".
Як кажуть наші джерела, 26 квітня, коли проходитиме чергове засідання сесії міської ради, з голосу заплановано внести проект рішення, яким хочуть зобов'язати депутатів міської ради ремонтувати дороги міста Тернополя за свій рахунок.
Для цього всіх депутатів поділять на умовні три групи: великі бізнесмени, представники малого та середнього бізнесу і службовці. Залежно від категорії, в яку потрапить той чи інший депутат за родом своєї професійної діяльності, такий об'єм робіт з асфальтування доріг міста і треба буде йому виконати.
Так, проектом рішення передбачено, що депутати з умовної групи "великі бізнесмени" повинні замовити виконання робіт з асфальтування дорожнього полотна на вулицях магістрального значення і у фірми, яку запропонує міський голова або виконавчий комітет.
Депутати, яких зарахують до умовної групи "представники малого та середнього бізнесу", повинні проплатити асфальтування вулиць, якими курсує громадський транспорт, але вибір фірми-виконавиці робіт залишено на розгляд самого народного обранця.
І нарешті, депутати-службовці, до яких зараховують і тимчасово безробітних а також працівників партійних офісів, повинні заасфальтувати другорядні вулиці в обласному центрі. До слова, вони це можуть робити і господарським способом, тобто не наймаючи жодну фірму на виконання таких робіт.
В проекті рішення не уточнюється, чи повинні асфальтуватися вулиці на виборчому окрузі, який представляє депутат-мажоритарник, чи можна обрати іншу вулицю.
Єдиним народним обранцем, який не буде виконувати це рішення, стане голова земельної комісії, депутат-свободівець
та особистий друг мера міста Михайло Гладкий. Йому зарахується капітальний ремонт вулиці, на якій він живе. Коли проводився ремонт цієї вулиці, міський голова Сергій Надал переконував, що міська влада заплатила виключно за проектно-кошторисну документацію, а оплату ремонту вулиці здійснювали за кошти приватних інвесторів, маючи на увазі пана Гладкого.

alt

DTP

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.