Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Колишній кандидат в народні депутати від партії «УДАР» на Тернопільщині, скандальновідомий екс-банкір Віталій Ломаковіч, зявився знову на «шпальтах» місцевих інтернет-ЗМІ. Цього разу, після фактично піврічного «забуття», під час якого Ломаковіча не було ані чути, ані видно (навіть подейкували, що в звязку з відкритими кримінальними справами політик втік-виїхав за кордон), він зявився у ролі «благодійника».

 Зокрема, як повідомляє СОРОКА, мешканці більш, ніж десяти сіл Лановецького району, котрі потребували допомоги, переконалися, що «УДАРівець» Віталій Ломакович тримає слова.  Обіцяв, «насамперед допомагати тим, хто сам собі допомогти не може», і ось минулого тижня в рамках благодійного проекту «Допомогти ближньому» вони отримали довгоочікувані та вкрай необхідні  для них речі: електричні багатофункціональні ліжка, інвалідні візки, ходуни та милиці. Фельдшерсько-акушерські пункти сіл Буглів, Верещаки, Юськівці, Білозірка та Михайлівка - медичний одяг, інформує ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка».

Не обійшлося і без маленьких «чудес», так в селі Краснолука волонтери благодійного проекту поблизу магазину побачили молодого хлопця Олександра Садляка, що з нелегкої долі прикутий до візка, який на місці, без попереднього запиту до контактних осіб проекту, отримав новий багатофункціональний візок французького виробництва.

«На жаль, таких прецедентів мало, – зазначає Віталій Ломакович, – адже люди з особливими потребами, враховуючи відсутність елементарної інфраструктури та злочинну бездіяльність влади обмежені в можливостях повноцінного життя».

За словами мецената, щоб робити добрі, а для деяких людей вкрай необхідні справи, не обов’язково бути депутатом, тим більше, що далеко не всі теперішні народні обранці після свого обрання переймаються інтересами виборців.

Серед іншого Віталій Ломакович подякував волонтерам проекту Юрію Солтисяку і Ярославу Ратушку за допомогу у Лановецькому ройоні й зазначив, що благодійний проект «Допомогти ближньому» – це добровільна акція та вияв доброї волі кожного українця, – до якої може долучитися кожен. Просто озирніться і зрозумійте, хто потребує вашої допомоги, не будьте байдужими!

Нагадаємо:благодійний проект «Допомогти ближньому» ініційований нашим земляком, громадсько-політичним діячем, меценатом та активістом партії «УДАР» Віталієм Ломаковичем ще у червні 2012 року, має на меті здійснення конкретної адресної допомоги людям з особливими потребами, а також поетапне забезпечення районних та міських лікарень, сільських фельдшерсько-акушерських пунктів (ФАПів) та амбулаторій необхідним обладнанням.

Майже за річну діяльність благодійний проект охопив більше 100 сіл та міст Тернопільщини.  Допомогу вже отримали більше 70 неповносправних людей. Кременецька, Лановецька, Підволочиська, Збаразька, Шумська районні та Вишнівецька, Скалатська і Почаївська міські лікарні отримали багатофункціональні ліжка французького виробництва, інвалідні візки, памперси-пеленки, а лікарі – новий медичний одяг і крісла для відпочинку. Більше 30 сільських фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторій завдяки благодійному проекту тепер мають дитячі ваги та ростоміри, нові холодильники для зберігання препаратів і дефіцитні ліки.

Примітка ТТ. До слова, якщо пригадують наші читачі, саме ударівець Ломаковіч (на фото) свого часу, напередодні виборів до парламенту 2012 року, після публікацій на нашому порталі низки матеріалів про його "діяльність", і після незовсім вдалих DDOS-атак на нас з боку "невідомих осіб" після цих публікацій, вирішив ще й судитися з нашим порталом.

Хоча за пів року судових слухань тернопільський суддя, яка розглядала справу, днями не задовільнила позов пана Ломаковіча до нашого сайту.

Але так званий політик, бізнесмен і екс-банкір не заспокоївся і подав апеляцію.

Детальніше про це – після святкових днів...

        

Коментарі  

 
+3 #2 побратимушка 05.05.2013 12:28
ну й молодець що поміг, але стільки, як він накрав, то міг би всій області помогти, так що не треба ляля...
Цитувати
 
 
-1 #1 Світланка 05.05.2013 11:19
То вас заїло-що він поміг людям???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.