Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В парку Шевченка хочуть реконструюювати альтанку.

Нещодавно керівники міської ради на чолі з мером Тернополя Сергієм Надала гучно обіцяли («ТТ» писав про це в статті  Мер говорить одне, а на ділі все по-іншому ), що до чемпіонату Європи з водно-моторних видів спорту, який відбудеться в Тернополі наприкінці серпня, «пройде оновлення парку, асфальтування території, освітлення, часткова очистка озера тощо».З останньої оприлюдненої на сайті міськради інформації стало зрозуміло, що нарешті в цьому плані почалися якість зрушення (за неповних два місяці до початку чемпіонату?-прим.ред). Щоправда, поки  тільки планують реконструювати  … альтанку на острівці закоханих на ставі. До слова, цій штучній, одній з візитівок Тернополя, вже 55 років.

Та добре, що хоч якесь зрушення є. Хоча, судячи з ілюстрації проекту, обсяг робіт запланований чималенький. Та будемо сподіватися, в мерії знають, що роблять.

Отже, як повідомля прес-служба, з ініціативи міського голови Тернополя Сергія Надала управління з питань містобудування та архітектури міської ради розробило проектну пропозицію на реконструкцію альтанки у парку імені Т.Г.Шевченка (острів кохання). Таким чином хочуть облагородити одне з місць відпочинку тернополян та зустрічей закоханих. Свої пропозиції та побажання до проекту надсилайте на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , тел.: 52-54-46.

Коментарі  

 
+4 #2 Віктор 05.07.2011 18:10
Пане Андрій, мені здається, що саме такі сайти допомагають реально сприймати дійсність тернопільську. А якщо дивитись тільки те що подає нам прес-служба міської ради, через відверто замовні передачі на загальнонаціона льних каналах, то виникає відчуття, що влада і жителі міста живуть в різних містах:)!
Цитувати
 
 
-3 #1 андрій 05.07.2011 08:31
ТТ - явно замовний сайт. На кого працюємо, товариші? Ви працюєте за принципом: "Підеш в гості - будеш битий, і не підеш в гості - будеш битий". Очевидно, платять добре за те, щоб мочити теперішню владу - як за промахи, так і за здобуткеки ( подаючи все в суцільному негативі)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.