Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні ми намагались дізнатись де знаходиться мер Тернополя Сергій Надал, пише Тернопільська липа . Оскільки у інтернеті  (саме наш сайт Тернопільський тиждень першим написав про те, що Поки в Тернополі наростає штучна істерія, Сергій Надал відпочиває на морі) поширили інформацію, що очільник міста відбув у відпустку, а документи, зокрема розпорядження про скликання позачергової сесії міської ради, підписане в.о.міського голови – секретарем ради І.В.Турським, ми припустили, що мера таки немає у місті.

Цю інформацію ми вирішили перевірити. Завдання виявилось не з легких.

Спочатку зателефонували на мобільний до Катерини Калуш, прес-секретаря міської ради. ЇЇ номер цілком офіційно розміщений на сайті міської ради (067) 599-25-19. Але, виявилось – невчасно, бо саме була обідня перерва. Пані Катерина сказала, що зателефонує сама через деякий час. Не дочекавшись обіцяного дзвінка ні о 14.00, ні о 14.20, знову телефонуємо їй на мобільний. На цей раз, як і наступні три рази, вона трубку не бере.

Дзвінок на міський телефон (0352) 52-01-31 теж успіху не приніс. Молодий чоловік, який узяв слухавку, не представився, але відповідати на наші питання не поспішав. Попросив зачекати і після недовгої перерви попросив подзвонити пізніше. Як зясувалось під час наступного дзвінка, ми розмовляли із адміністратором сайту. За його словами, інформацію про те, чи насправді мер у відпустці, він не може ні спростувати, ні підтвердити. І зв`язок перервався.

Нарешті, прес-секретар передзвонила сама. Вона підтвердила, що мер, у звязку із великою кількістю вихідних, вирішив взяти короткотривалу відпустку на два дні 7 та 8 травня. Тому, розпорядження про сесію і підписував І.В.Турський. А сесію скликають 9 травня, у державний вихідний тому, що треба повторно прийняти рішення про заборону розміщення символіки неіснуючих та невизнаних держав, оскільки попереднє аналогічне призупинене за рішенням суду. На сесії Сергія Надала не буде. Відповідно, головувати на сесії буде І.В.Турський.

Примітка ТТ: чиновники міськради вміють смішити, брехати і вкотре це довели.

Нагадаємо, ще 30 квітня від імені міського голови Тернополя відповідні документи підписував Ігор Турський. Що означає тільки одне – Надал вже тоді полишив робоче місце…

      

Коментарі  

 
0 #1 Миколка 10.05.2013 05:55
мер має право на відпустку!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.