Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Двохвилинна відеохроніка подій 9 травня у Старому Парку Тернополя: урочистий марш курсантів, прийом громадян народними депутатами, бійка комуністів зі свободівцями, "беркут", який охороняв колону з червоними прапорами, розірвані сорочки і розбиті обличчя.

Відео порталу nter.net.ua

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганства під час святкування Дня Перемоги

Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за фактом грубого порушення громадського порядку під час святкування Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні в місті Тернополі, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб)

Обставини справи

У парку Слави міста Тернополя 9 травня 2013 року проходило святкування Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Під час святкування Народні депутати України та інші присутні на заході особи перешкоджали громадянам та представникам окремих політичних партій пройти до Вічного вогню, що знаходиться на центральній алеї парку Слави, для покладання квітів. Крім того, присутній на заході Народний депутат України підпалив та кинув в учасників святкування та працівників міліції, які забезпечували громадський порядок, заздалегідь заготовлений піротехнічний  засіб димової дії.

Наслідок таких дій – зірваний масовий захід – святкування Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні та загострення конфлікту між представниками окремих політичних партій. За даним фактом прокуратурою області 9 травня 2013 року стосовно Народного депутата України та інших осіб розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 КК України. (Хуліганство,  тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів   явної   неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Ті самі дії, вчинені групою осіб, - караються обмеженням  волі  на  строк  до  п'яти  років або позбавленням волі на строк до чотирьох років).

Додатково

Досудове розслідування здійснюється групою слідчих, під керівництвом начальника слідчого відділу слідчого управління прокуратури області.

Статті на тему, кого ще гамселить свободівець Головко...

Нардеп-свободівець Головко накинувся на регіонала і заступника губернатора Тернопільщини

Екс-голова Збаразької РДА Мдінарадзе дав по писку нардепу свободівцю Головку

    

На фото: це - 30-річний народний депутат від ВО "Свобода" Головко...

 

 

Коментарі  

 
+1 #14 От б... 11.05.2013 21:29
підтримую попереднього дописувача, але з поправкою того псіхованого не садити треба, а просто ізолювати від суспільства і підлікувати, молодий все ж, авось лікарі поможуть, заспокоять, понти надмірні пригасять і людина ще будже корисна, бо як посадять, то там таких опустять, бо в цього вискочки крім зовнішньої бравади і самовпевненості ніхера немає
Цитувати
 
 
+4 #13 777 11.05.2013 19:46
зомбі 555 - як на мене то чи не єдиний сайт, який регулярно і обєктивно пише про сволоту, яка не забуваємо, є при владі у трьох областях а також має нардепів, принаймні, ще не бачив тут, щоб ту голоту, яка дорвалася до корита, боялися чи облизували, так тримати, респект, тягнибаківці тіж представники влади, а головка псіхованого треба позбавити мандату і посадити, бо він скоро на простих людей дійсно почне кидатися...
Цитувати
 
 
+4 #12 IGOR 11.05.2013 14:09
sunok ja pruiidy z Londona JA tebe NAVCHY KYL.TYRU...
Цитувати
 
 
-7 #11 555 11.05.2013 12:31
чому би вам сайт не назвати "Антисвободівськ ий тиждень"
Цитувати
 
 
+6 #10 сергій 11.05.2013 11:12
на морді-дебіл написано!!!
Цитувати
 
 
-3 #9 Зацепин 11.05.2013 10:48
Мододцы, я думаю что только свобода и такие депутаты как Головко способны хоть что-то сделать для народа, все остальные это кучка мелких мерзких похалимов и приспособленцев которым плевать на простых людей.
Цитувати
 
 
+7 #8 микола 11.05.2013 08:34
то бидло до дому до подволочиська.
Цитувати
 
 
+7 #7 михась 11.05.2013 08:31
цю сволоту свободовську додому в пiдволочиськ. Та вчитися культурi.....
Цитувати
 
 
-2 #6 Ірця 11.05.2013 06:16
а вам більше подобаються ті, що наїдають пики в парламенті чи паплюжать все українське? годуйте, холуї, своїх колєсніченків, табачників та інших паразитів! а я за того, хто не боїться стати в лаву з товаришами.
Цитувати
 
 
+7 #5 коля 11.05.2013 01:40
молокосос,КПУ заплатить бабки і він при потребі і в їхньому офісі зробить свою приймальню
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.