Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пізно ввечері у п’ятницю, біля культурно-ділового центру «України», що на самісінькій Театральній площі, чоловік кавказької національності побив двох українських дівчат. Все відбувалося на очах багатьох свідків, пише За Збручем.

Азербайджанець з українським паспортом не скупився на образливі слова в сторону слабкої статі, при цьому одну з них неодноразово бив ногою в груди і голову. Коли на допомогу кинулися як відвідувачі закладів «Коза» та «Файне» місто, нападник пригрозив їм фізичною розправою з використанням зброї.

«Пізно ввечері ми з мою подружкою Христиною вже виходили з «України», – розповіла одна із постраждалих Софія Гусак. – Оскільки затрималася, доробляючи деякі документи. Сходова клітка була темна. Але позаду нас почула голоси. До нас зверталися російською мовою та ще й з акцентом з якимось двозначними натяками. Коли дала відмашку цим людям, вони почали називати нас проститутками та іншими нецензурними словами. При цьому бігти за нами».

Всі решта подій відбулися біля входу в «Україну». Якщо пані Софія встигла втекти, то 19-річну Христину азербайджанець схопив за косу і кинув на асфальт. Софія повернулася назад, за що одразу отримала удар ногою двічі в груди. Кавказець відпустив косу юної українки і кинувся добивати іншу. Він ще раз вдарив Софію. На той раз коліном. Потерпіла впала. Та якось змогла покликати на допомогу. Коли на крик збіглися люди, агресор перелякався чоловіків і закрився у своє автомобілі «БМВ-Х5» з польськими номерами.

На виклик прибули міліонери, які затримали азербайджанця з українським паспортом. Він себе надалі агресивно і погрожував навіть правоохоронцям. Навіть і відділку до друзів потерпілих дівчат кричав, що поріже їх на шматки.

«Зараз я лежу у лікарні, – додала Софія Гусак. – На наступний день мене викликали у міліцію дати додаткові свідчення. Коли виходила звідти, то втратила свідомість. Лікарі поки діагностували серйозний забій грудної клітки, кровопідпливи обох передпіч та закриту травму нижньої щелепи».

Примітка ТТ. Як нам відомо, дівчина з таким іменем працює в Тернопільській обласній раді начальником одного з відділів і є активною свободівкою, яка ще у 2009 році балотувалася в облраду за списком цієї партії.

Хочеться вірити, що її побратими не допустять, щоб азербайджанцю зійшло з рук жорстоке побиття двох молодих тернополянок. Сподіваємося, що нардепи від ВО «Свобода» Кайда, Головко і Сиротюк, які особисто знають як мінімум одну з постраждалих (повторимося – за нашими даними мова йде саме про працівницю облради, свободівку) проконтролюють, щоб в міліції «не замяли» цю справу і винний поніс заслужене покарання.

Від себе побажаємо тернополянкам якнайшвидшого одужання і ніколи більше не переживати таких моментів...

    alt    

 

 

Коментарі  

 
+3 #16 От б... 13.05.2013 22:13
"Світланка" молодець, знає що пише, і я також, софушка та ще та девочка, нахамити і понти поганяти може на раз-два, але хачика всерівно треба мєнтам і свободівцям показово наказати, бо вже й так що ті що ті нижче плінтуса в розумінні тернополян, хоча всерівно ніц не буде, відкупиться чорновухий, і ви западенці знову лохами виглядатимитеме (
Цитувати
 
 
+6 #15 Світланка 13.05.2013 21:36
Просто цікаво слухати те переспівування пташине,що дівчатка щебечуть.Ну ви вірите,що 19річні дівчата до пізнього вечора у вихідний папери доробляли???Це відмазка для мами в них така?Я НЕ ВІРЮ!Може,вони пили з азербайжанцем в офісі свободівському, а тепер признатись не хочуть.Обідились,що Головко на юбілей не покликав?А він не міг-де жінка,там дєвочок не ведуть)))Хоча рукоприкладство я не вітаю в будь-якому варіанті
Цитувати
 
 
+4 #14 mineiro 13.05.2013 11:07
Напевно ці дві свободівки думали. якщо вони айзера пошлють на Х..й то це їм зійде з рук. просто так. нічого не буває.там і їхньої вини достатньо. підвело наших дівчат їхнє виховання. Вони подумали що Свобода це крута групіровка.нахамили. а за базар потрібно відповідати.ми знаєм. тільки одну сторону медалі.які свободівки героїні і що чурка поганий.
Цитувати
 
 
+3 #13 ддм 13.05.2013 07:34
Самого покоцати на куски і в ліску закопати от тільки фото нехватає чурки а приїдуть близкі то і їх поправити
Цитувати
 
 
+3 #12 Олена. 13.05.2013 05:33
шкода дівчат, свободівці ще скажуть своє слово
Цитувати
 
 
-5 #11 Ніно 13.05.2013 01:15
Знаю пані Софію особисто, неодноразово допомагала і компетентна в справах. Свого часу вела всі справи Кайди. Вічлива та толерантна.А побратими дівчат думаю не залишаться осторонь.
Цитувати
 
 
+6 #10 Бодьо 12.05.2013 22:41
Підтримую коментар семена, бо хто особисто знає ту пані той розуміє що вона не товаришує з головою. Брехлива і невихована свободівка
Цитувати
 
 
+4 #9 свій 12.05.2013 20:55
думаю, це за косу тягали, і в груди били не пані Софію,
а Надала, Головка, та Кайду...
питання: як вони прореагують? фактично останніх просто опустили...
Цитувати
 
 
+4 #8 Терноплянин 12.05.2013 19:06
свободі кричати гасла легше ніж щось дійсно зробити
Цитувати
 
 
+11 #7 семен 12.05.2013 16:00
так то воно так та хто знає ту одну з свободівок, яка покриває матом і маму рідну то напевне задумається за що вже "таке" схопила? Про те як би там не було, це неподобство має бути покаране адже вони дівчата і майбутні мами.Цитую вован:
чурку треба опустити

Цитую микола:
гей бики свободовськi шо тепер об вас чурки будуть ноги витирати?????
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.