Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ТТ писав ще минулого тижня, міський голова Тернополя останніми днями вкотре за цей рік був у відпустці.

З робочого місця він «пропав» ще 30 квітня (У Тернополі за один день документи підписують два високопосадовці від імені керівника міста (фотофакт)

Згодом керівник прес-служби міськради Катерина Калуш заявила, що мер взяв короткотривалу відпустку на 7 і 8 травня (Поки мер Тернополя засмагає на пляжі, його підлеглі чиновники відверто брешуть)  

Нам вдалося зясувати (із скромності не будемо вказувати, яким чином ми це зробили – прим.ТТ), де був міський голова усі ці дні.

Якщо в минулі рази під час частих відпусток/відряджень мер полюбляв їздити в Італію чи Іспанію, то на Великодні свята він «махнув» за океан, в одну з країн Карибського басейну. А саме – в Домініканську республіку.

Цього разу відпочивав він від «важких» робочих буднів разом з сімєю.

Саме на пляжі, якщо не помиляємося неподалік від Санто-Домінго, ніжився націоналіст Надал в ті моменти, коли його побратими-свободівці готувалися і брали активну участь в бурхливих подіях напередодні та в день 9 травня у Тернополі.

Де освячував «патріот» Надал з сімєю паску і коштував крашанку в заморській країні – сказати не беремося.

Повернувшись же в Тернопіль, мер одразу вдів вишиванку і «увіковічнив» себе у світлинах на фестивалі «Цвіт вишиванки»

    alt    

На фото: підлеглі Надала пани Смик і Бицюра, напевне, раді були бачити шефа після відпустки...

alt

На фото: Сергій Надал з дружиною Оленою в гуцульских костюмах на відпочинку в Карпатах ( напередодні виборів 2010 року тоді ще кандидат на посаду міського голови Тернополя акцентував увагу електорату, що оскільки він патріот і націоналіст, то й відпочиває на теренах неньки-України, що натхненно поширювали його піарники у вигляді ось таких світлин)...


Нагадаємо, на нашому сайті розпочалося опитування  Чи підтримують тернополяни Надала і після того, як він відбув половину терміну на посаді?

"Тернопільський тиждень"

 

 

 

Коментарі  

 
-4 #2 Павло 17.05.2013 08:54
Надал має право відпочивати там, де вважає за потрібне. а ви не завидуйте.
Цитувати
 
 
+8 #1 От б... 13.05.2013 21:36
так і має бути - свободівських биків арештовують а еліта тягнибаківська жо..и гріє, тупі чмирі, яких жаль, що так їх розводять ті всі бариги від сволоти
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.