Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народному депутату України свободівцю Михайлу Головку, попри його показовий патріотизм, ніщо людське не чуже.

Матеріальні апетити зі зміною статусу народного обранця (нагадаємо, що пан Михайло до обрання в Парламент був депутатом міської ради) також збільшилися.
Як повідомили нас у фракції ВО «Свобода» в Тернопільській міській раді, проект рішення останньої сесії № 109 «Про надання Тернопільській обласній організації товариства сприяння обороні України дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,20 га для обслуговування будівлі суддівської вежі за адресою вул.Білецька,57» є виключно бізнес-проектом Михайла Головка.
Це рішення було в порядку денному і березневої сесії, однак не набрало достатньої кількості голосів. У фракції почали перешіптуватися, вважаючи, що міський голова Сергій Надал «кинув» свого однопартійця, пообіцявши позитивне голосування, а насправді нічого для цього не зробив.

Хоча інша частина свободівців Надала активно підтримувала, будучи переконаними, що таким чином він зберігає землю для потреб громади.

Після таких «розкладів», Головко сам вів переговори з колишніми своїми колегами з депутатського корпусу і 26 квітня отримав бажаний результат.
Схема будівництва чергового ресторану на березі ставу (а саме це за задумом Михайла Головка має там незабаром з’явитися) дуже проста, хоча політично алогічна.
Михайло Головко допомагає оформити для Тернопільської обласної організації товариства сприяння обороні України земельну ділянку, площею до 0,20 га для обслуговування будівлі суддівської вежі за адресою вул.Білецька,57 (перше рішення вже є).
Після того, як документи будуть повністю готові, об’єкт «приватизує» особа близька до Михайла Головка, яка проведе його «реконструкцію» під заклад громадського харчування, а потім змінить і цільове призначення земельної ділянки.
Вести переговори з Тернопільською обласною організацією товариства сприяння обороні України свободівцю Головку допомагає … регіонал, голова Монастирської РДА Іван Білик (в минулому керівник обласної рибінспекції та колега-депутат міської ради 6 скликання), який добре знайомий з керівництвом колишнього ДОСААФу.
За ще однією версією, не пропускати рішення сесії в користь нардепа Головка меру рекомендував його близький друг ресторатор Михайло Гладкий, який сам не проти розширити свій бізнес на березі Тернопільського ставу.

«Тернопільський тиждень»

  земельна ділянка, судова башня, тернопіль, нардеп, головко, тернопільський тиждень  

На фото: саме на цій ділянці, біля якої розміщена судова башня, буде черговий ресторан...

 

Коментарі  

 
+19 #5 Андріано 14.05.2013 16:35
Ось і показується справжнє лице псевдо-патріота Головка. Шкурні питання, от для чого він дурив голови людей по селах Тернопільщини. Але люди не такі дурні, як він думає і вже скоро злапають Михася, ой і не солодко йому буде!!
Цитувати
 
 
+12 #4 От б... 14.05.2013 14:46
все правильно, там кафешка навпроти через дорогу від вишки, а ресторан може бути на самому березі, а в Михася губа не дура :roll:
Цитувати
 
 
+20 #3 Український патріот 14.05.2013 14:45
Цей Головко може тільки своєю хамовитістю боротись з опонентами, особливо з дідусями та бабусями, в яких він кинув димову шашку. Давно вже потрібно цього неврівноваженно го Головка притягнути до відповідальност і.
Цитувати
 
 
+13 #2 микола 14.05.2013 14:39
я казов шо головко тое ху -та!!!! а ви не то файний патрiет!!!!
Цитувати
 
 
+12 #1 жужу 14.05.2013 14:24
на цій діялнці уже є ресторан. незаконне будівництво?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.