Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні «Тернопільський тиждень» опублікував матеріал Народний депутат свободівець Головко отримав землю під свій ресторан на набережній Тернопільського ставу

У ній ми зазначали, що на останній сесії Тернопільської міськради депутати підтримали проект рішення № 109 «Про надання Тернопільській обласній організації товариства сприяння обороні України дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,20 га для обслуговування будівлі суддівської вежі за адресою вул.Білецька,57».

Що є, припустили ми,  виключно бізнес-проектом Михайла Головка.

На основі інформації з власних джерел ми написали-спрогнозували, що Михайло Головко допомагає оформити для Тернопільської обласної організації товариства сприяння обороні України земельну ділянку, площею до 0,20 га для обслуговування будівлі суддівської вежі за адресою вул.Білецька,57 (перше рішення вже є).
Після того, як документи будуть повністю готові, об’єкт «приватизує» особа близька до Михайла Головка, яка проведе його «реконструкцію» під заклад громадського харчування, а потім змінить і цільове призначення земельної ділянки.

Стаття викликала чималий резонас, особливо в свободівському середовищі. Одна з місцевих газет звернулася з цього приводу до нардепа.

Хоча така «простота» колег нас здивувала – невже журналісти сподівалися, що нардеп, який за законом не може мати бізнесу під час виконання депутатських повноваженя, підтвердив би , що він дійсно планує з компаньйонами будувати черговий ресторан?

Якби там не було, але газетярі запитали, а Михайло Головко прогнозовано спростовував цю інформацію:

- Я зовсім не маю відношення до цієї організації.

І в традиційному свободівському стилі продовжив:

– Це чергова маячня і провокація моїх опонентів. Якби це була якась серйозна газета, яка офіційно зареєстрована, то я би з ними судився. А так немає на кого подавати до суду.  Хто конкретно ініціатор цієї публікації я не знаю.

Ось так.

Хоча пан Головко чудово знає, що його колишній конкурент на виборах у 2012 році ударівець Віталій Ломакович й досі судиться з нашим виданням. При чому його позов до нас (в якому екс-кандидат в нардепи Ломакович вимагав від нас спростування недостовірної інформації, відшкодування моральної шкоди тощо), який розглядався майже півроку в Тернопільському міськрайонному суді, головуюча у справі суддя Сливка не задовольнила. Тобто відмовила ударівцю після вивчення всіх матеріалів справи.

Щоправда, пан Ломакович з цим незгідний і його юристи подали апеляцію, зсилаючись навіть на європейські прецеденти схожих справ.

Та це вже інша історія.

Та повертаючись до пана Головка, слід зазначити, що йому й немає з чим іти в суд після вказаної публікації. Адже ми не стверджуємо як факт, а тільки висловлюємо припущення щодо майбутнього використання вказаної частини набережної ставу, адже це стверджують саме його однопартійці.

Але те що народний депутат звично для себе називає будь-яку невигідну для нього публікацію, в основу якої покладена здобута сайтом з власних джерел суспільно-важлива інформація (а думаємо, забудова парків і набережно] ставу такою є – прим.ТТ) – «черговою маячнею і провокаціє моїх опонентів» - нас не дивує. Хоча й зачіпає «за живе»

Ну що ж – на то пан Головко і політик, щоб так говорити.

А стосовно «маячні і провокацій» - то життя покаже хто правий…

P.S. До речі, нам би самим вельми цікаво було дізнатися - ахто в пана Головка опоненти?

Хто знає - пишіть в коментарях. Будемо вдячні.

«Тернопільський тиждень»

                

Коментарі  

 
+3 #1 Октябрьский 14.05.2013 23:46
Рожа кирпича просит. Ей-Богу...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.