Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

18 травня в Києві має відбутися так би мовити «фінальна» частина всеукраїнської акції «Вставай Україно!», яку проводять опозиційні сили УДАР, «Свобода» та «Батьківщина».

Дана акція показала, що в опозиції надзвичайно низький, можна навіть сказати критичний рівень підтримки серед населення, на Західній Україні,  де вони фактично виграли вибори, акцію підтримало не більше 5 тисяч населення в кожному із обласних центрів, які прийняли лідерів опозиції, та акція ще й показала що, не все так чисто в опозиційному таборі – підкупи прапороносців, провокації і відсутність лідера УДАРУ Кличка свідчить, що не однією дорогою рухаються штучно з’єднані та різні ідеологічно і електорально політичні сили.

Акція за задумом, мала мати наростаючу силу спротиву і розбудити всю Україну. Разом з тим, очільники опозиційних партій повністю проігнорували південні та східні області України, перетворивши національну кампанію на  окремі зустрічі із їх виборцями.

Про Схід та Центр України та перебіг акції на Півночі та Півдні вже не так із захопленням повідомляли навіть сайти підконтрольні опозиції та відмовчувалися прес-служби. А все чому?

Відповідь на це питання криється в банальному розходженні дій і слів лідерів опозиції, які кидають власних виборців на «Беркут», як це робила 9 травня у Тернополі Свобода, а в парламенті захищають не інтереси людей, а свої портфелі.

У дні,  коли  лідери опозиції  на одній із акцій «Вставай Україно!» доводили свою єдність з народом, саме завдяки їхній байдужості не відбулося голосування за скасування пенсійної реформи.

«Зробили з писка халяву» і тернопільські опозиціонери, які анонсували, що підсумком акції стане резолюція та вираження недовіри громадою області губернатору Валентину Хоптяну та відповідне звернення до Президента, однак нічого подібного не сталося.

Всі «лідери», як приїжджі так і місцеві розповіли про те, як потрібно «пакращувати» життя, але жодного конкретного кроку зроблено не було. Знову ж таки, політична доцільність перемогла єдність із тими хто прийшов підтримати опозиціонерів і надіявся що його голос матиме вагу.

Виникає наступне, також актуальне питання, за захист чиїх інтересів народ України має вийти на вулиці і сказати владі своє тверде «Ні!», якщо ні УДАР, ні Свобода, ні Батьківщина не захищає його інтереси в найвищому законодавчому органі?

Чому опозиція закликає вийти на вулиці лише для того аби привести до влади тих, які вже там були, які є владою в деяких областях і які абсолютно нічим не відрізняються від влади із якою закликають боротися.  

18 травня «Вставай Україно!» також буде «грішити» заробітчанами, адже за участь вже платять студентам по 50 гривень і везуть в Київ і з Києва безкоштовно.

Однак, так звані заробітчани не задумуються над одним важливим і принциповим питанням, яке не купиш за 50 гривень і за 500 не купиш – майбутнє наше і наших дітей, яке завдяки проданому голосу на виборах, проданому часу і поїздці на мітинг має мізерну ціну.

А політики, які купують собі «гарматне м'ясо», таким чином забезпечують собі політичні девіденти, місця в парламенті, посади, розігруючи сценарії про хорошу опозицію і погану владу, містифікують єдність із народом та продовжуть все більше «відриватися» від реальності в якій живуть пересічні українці дивлячись на народ як на засіб наживи з вікна чорного джипа і кільця охорони.

Замість єднання нації, вони своїми діями розколюють Україну за географічним принципом, намагаючись зіштовхнути Схід і Захід лобами. Їх необдумане штучне нарощування чисельності учасників акцій вбиває партійну систему України, перетворюючи нашу молодь на декласованих люмпенів, позбавлених ідеології та політичних поглядів, які готові за гроші стояти під будь-яким прапором чи гаслами.

Безхаризматичні лідери, які проміняли національну ідею на  особисту вигоду та ґешефт - чи така опозиція нам потрібна?

Сергій Макух

"Тернопільський тиждень"

Статті автора: Тернопілля зустріне лідерів опозиції розбитими дорогами і брудними вулицями та неприйнятим бюджетом

                

На фото: лідери, так би мовити,  "опозиційних " партій на Тернопіллі...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.