Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, з 1 травня 2013 року в Україні почали діяти нові правила дорожнього руху.

Однак, мало хто знає, що в Прикінцевих положеннях цього документу згадується місто Тернопіль.
Народні депутати від ВО "Свобода", щоб прикрити повну бездіяльність у ремонті доріг свого побратима мера міста Тернополя Сергія Надала, вписали в нові правила, як варто їздити бездоріжжям файного міста.
Зокрема, згадується, що в Тернополі можна перетинати суцільні дві смуги дорожньої розмітки, якщо ти обїжджаєш яму, глибиною більше 15 см. Окремим пунктом дозволяється здійснювати виїзд на газон, якщо необхідно оминути яму, глибиною понад 20 см. А на вулицях, які не увійшли в перелік тих, які ремонтуватимуть у поточному році, зобовязано в темну пору доби використовувати дальнє світло фар.
Зберігаються в Тернополі і загальні нововведення: пріоритетність знаків над дорожньою розміткою. Тернополяни памятають, як минулого року на пятачку поблизу ОДА спочатку нанесли дорожню розмітку, а потім асфальтували цю частину вулиці Замкової. Рішення, яке зобовязує водіїв надавати перевагу знакам над розміткою абсурдне в своїй суті: ні в одній країні світу немає конфлікту між елементами інфраструктури на дорогах.
А для Тернопільської влади, це додатковий аргумент, чому ніхто досі не оновив дорожню розмітку.
Прикінцеві положення діятимуть до завершення повного ремонту доріг, на які, за словами Сергія Надала, потрібно понад 600 млн.грн.

DTP

 

 

 

Коментарі  

 
+3 #1 Сєрьога надал 17.05.2013 18:49
Доріг у Тернополі не буде!
Це Я сказав, і - крапка.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.