Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Складається враження, що в Тернопільській міськраді керує …ВО "Свобода"

А як інакше зрозуміти той факт, що на офіційному сайті обласної організації цієї партії www.ternopil.svoboda.org.ua 5 липня розмістили черговий «шедевр палкої журналістики», статтю, яка, очевидно, покликана вкотре довести до відома громадськості, що мерія у своїй роботі відкрита і публічна.

Але чому про роботу Тернопільської міської ради, яку обирала громада Тернополя, звітує прес-служба ВО «Свобода» (принаймні, текст публікації підписаний саме цим органом), незрозуміло. Невже у чинному складі міської ради не вистачає працівників, що доводиться залучати однопартійців. Чи в середовищі самих свободівців вже розмилися межі того, де є робота органу місцевого самоврядування, а де діяльність партійної організації?  Питань багато, а от відповідей, як завжди, катма.

Нижче наводимо «роз’яснювальну лекцію» про роботу Тернопільської мерії, яка нагадаємо, чомусь вийшла з-під пера прес-служби ВО «Свобода»

«Тернопільська міська рада відкрита і публічна для ЗМІ та громадськости

Про так звану "цензуру" у Тернопільських ЗМІ не може бути навіть мови, оскільки об'єктивність і незалежність засобів масової інформації залежить від самих журналістів, редакцій, дирекцій телеканалів. У Тернопільських ЗМІ часто з'являються критичні матеріали про владу, статті, що акцентують увагу на проблемних питаннях та стимулюють їх швидше розв'язання. Цензура передбачає обмеження на порушення певних тем, коригування змісту публікацій. Цього у Тернополі немає і не було за 20 років Незалежности.

Проте, у процесі співпраці журналістів із керівниками структурних підрозділів міськради досить часто виникають неточності, що створюють непорозуміння. Керівники структурних підрозділів є вузькими спеціалістами у своїх галузях, тому вони часто потребують допомоги в підготовці публічних виступів і корегуванні професійної мови, переобтяженої професійною термінологією, яка є незрозумілою пересічному читачеві та журналістам. Через це інформація в ЗМІ часто трактується недостовірно, викривлено. Не завжди чиновники міської ради через свою зайнятість можуть спілкуватися з журналістами віч-на-віч, аби доступно пояснити суть тих чи інших рішень, зміст офіційної інформації. Для цього існує відділ зв'язків із громадськістю та засобами масової інформації Тернопільської міської ради, який несе відповідальність за зміст офіційної інформації, оприлюднюваної у ЗМІ.

На відділ зв'язків із громадськістю та засобами масової інформації Тернопільської міської ради поклали обов'язок погоджувати тексти матеріалів публікацій чи публічних виступів виключно структурних підрозділів міської ради, а не журналістів. Такий механізм співпраці допоможе виключити можливість спотворення інформації через нерозуміння та уникнути фактологічних помилок на шпальтах газет, у теле- чи радіоефірах. Адже ЗМІ мають доносити до читача об'єктивну, збалансовану та точну інформацію.

Варто зазначити, що відділ зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації Тернопільської міської ради повинен забезпечити достовірне висвітлення інформації про роботу міської ради та вживати заходів щодо оперативного реагування на інформацію про діяльність міської ради, міського голови, виконавчого комітету міської ради, якщо вона не відповідає дійсності або її подано з неточностями.

Прес-служба ВО "Свобода"

 

Коментарі  

 
+1 #6 СПОСТЕРІГАЧ 08.07.2011 10:56
є неприпустимим вказувати журналістам що писати!!!
своїми діями Свобода тільки настроює четверту владу проти себе...
Цитувати
 
 
+3 #5 журналіст 06.07.2011 12:37
та про що говорити, подивіться на сайт міськради - там наповнення майже немає, таке враження що всі відділи і управління не працюють, в пресслужбі сидять дармоїди, а нам що робити, де брати інформацію??????
Цитувати
 
 
+5 #4 сергій 06.07.2011 08:52
рівень тої прес-служби нище плінтуса
Цитувати
 
 
+7 #3 Умка 05.07.2011 23:06
дивилася, дійсно на сайті свободи ця інфа висить, дякуємо що підмітили і прокемонтували посвоєму, ми собі використаємо. ми ж б однодумці:)?
Цитувати
 
 
+10 #2 анти 05.07.2011 21:35
Катерина Калуш сама нічого ніколи не робила. тому і зараз за неї відбріхуються київські свободівці
Цитувати
 
 
+10 #1 Опозиціонер 05.07.2011 18:48
Прес-служба свободи пише про те, що цензури в міській раді нема...
Якщо пані Калуш боїться, що "професіоналізм" свободівської команди буде видний всьому місту, якщо матеріали не проходитимоуть її досвічені руки - то нехай так буде. Але журналісти мають право спілкуватись зі всіма кервниками міста і приховати те що вони будуть говорити про Надал і його команду не вдасться!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.