Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Обласні та районні управління СБУ (на Західній Україні, і зокрема на Тернопільщині точно) отримали кілька днів тому внутрішній циркуляр під назвою «Щодо організації заходів з вивчення, протидії та дискредитації всеукраїнської акції «Вставай, Україно», яка має відбутися 18 травня.

А якщо отримали «есбеушники», то можна не сумніватися, що й інші правоохоронні структури отримали такий же наказ.

В циркулярі тільки три пункти (звучать вони бюрократично сухо, але суть ми передаємо своїми словами і вона в наступному):

1. Збір інформації і вивчення ситуації…

2. Мінімізація участі в акції та зрив заходу всіма можливими шляхами…

3. Дискридетація активних учасників та дезінформація про саму подію…

Що це означає? В кількох словах - силовики дали вказівку керівникам вузів, держустанов тощо, щоб ті фактично залякували студентів, працівників під загрозою звільнення/відчислення не їхати в столицю на акцію.

У ЗМІ поширюється інформація негативного змісту як про акцію, так і про її лідерів. Доходить навіть до того, що є спроби поширення інформації про перенесення дати заходу.

Відстежуються активні та небайдужі громадські діячі в кожному населеному пункті й з ними проводиться відповідна «профілактична» робота.

Власникам автопідприємств та приватникам «порадили» не надавати автобуси під загрозою позбавлення ліцензій.

На залізниці фіктивно «заброньовані» усі білети на Київ.

Починаючи з 21 години п’ятниці виїзди з міст на Західній Україні, і в тому числі з Тернополя і райцентрів, будуть контролюватися посиленими «змішаними» нарядами силовиків.

Так що тим, хто все ж має твердий намір долучитися до акції в Києві, варто обирати «польові дороги».

Якщо пригадуєте брежнєвські часи – тоді правоохоронна система діяла тими ж методами.

Невже СБУ знову перетворюють на каральний для вільномислячих людей орган? При цьому цинічно порушуючи Конституцію України і право українців на волевиявлення…

 

       alt       

Коментарі  

 
-1 #5 Taras 20.05.2013 08:29
http://poglyad.te.ua/podii/vasyl-mudlo-nebezpechnyj-zlochynets-tomu-militsiya-ne-dozvolyt-jomu-dojihaty-do-kyjeva/#comment-19989
Цитувати
 
 
+2 #4 обєктивно 18.05.2013 16:29
добре що не випускали, зберегли хоч комусь здоровя, а то тож більшість не розуміє, що ті тягнибоки, яценюки і турчинові собі бали заробляють :sad:
Цитувати
 
 
+2 #3 Свободівець2 17.05.2013 22:00
а я думав тт провладний сайт, але після цього статті поняв, що помилявся, зауважав, хоча й думаю матимитеме через це проблеми
Цитувати
 
 
+3 #2 От б... 17.05.2013 20:32
респект за матеріал, всі за вила, а не прапорцями махати і не довбой..в пархатих так званих лідерів опозиції і владу слухати :sad:
Цитувати
 
 
+3 #1 Людмила 17.05.2013 20:12
УЖАС!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.