Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В суботу у парку імені Шевченка в Тернополі відбулося офіційне відкриття VЗахідноукраїнської туристичної виставки-фестивалю, в якому взяли участь перший заступник і заступник голови облдержадміністрації Микола Головач та Василь Гецько. Та такі події приносять Тернополю більше негативу, ніж хоч якоїсь користі. Вже через кілька годин після початку все перетворилися на банальну п’янку у «виконанні» приїжджих делегацій з районів. Дехто не посоромився проблюватися на очах великої кількості матерів та їх дітей. Особливо відривалися підопічні Валентина Хоптяна за попередньою роботою в Підволочиському районі.

Нічого особливого про туристичну виставку написати не можна. Минулого року хоча б керманич муніципальної міліції Сергій Волков зі своїми муніципальними поліцаями намагався завадити продажу алкоголю з виставкових наметів з райцентрів Тернопілля. Тоді за любителів випити та закусити заступився особисто голова ОДА Валентин Хоптян. Та цього року охоронців порядку від Сергія Надала не було.

В основному експозицію виставки можна назвати стандартною. Особливих родзинок, якими можна було би привабити туристів, знайти не вдавалося. Зате біля кожного намету з району обов’язковим був намет з якогось місцевого «кабака». Провінціали не соромилися продавати «екслюзивне» пиво «Оболонь», горілку «Немирів» та інші хмільні трунки.

Не соромилися перехилити чарку і офіційні особи. Василь Гецько не відмовлявся від жодної під час традиційного обходу. Микола Головач акуратно утримувався. А присутні голови райадмінстрацій почали святкувати майбутній приплив туристів, а заодно і значних фінансових надходжень, ще на початку заходу.

Єдині, хто не виставляв біля себе торгівлі – наші навчальні заклади. Коледж, профтехучилища та університети хотіли себе прорекламувати, щоправда, невідомо перед ким.

За Збручем

    

На фото: Заступник голови ОДА Василь Гецько "дегустує" туристичний продукт

Інші також наслідували високопосадовця

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.