Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Потрапити на прийом до Надала нереально.

Вчора, 5 липня, а це перший вівторок місяця, міський голова Тернополя Сергій Надал знову не проводив прийому громадян. Причина, поки що, невідома. 

Ми вже писали про те, що одна з останніх офіційних зустрічей мера з мешканцями проводилась ще на початку цього року. Як реакція на нашу публікацію, прийом громадян одразу був організований, щоправда, в четвер і нашвидкуруч, а офіційний сайт міської ради промовчав про цю подію.

Сергій Віталійович вже не вперше порушує свої ж розпорядження, яким встановлено його особистий прийом в перший та третій вівторки місяця. Якщо декілька зустрічей міський голова проігнорував через традиційні для нього відрядження, то під час минулого прийому він був в Тернополі. Але простих мешканців вкотре було проміняно на ...Того разу на журналістів, з якими мер з  підлеглими показово каталися по ЖЕКахТернополя.

Додатково зазначимо, що міський голова Сергій Надал не був присутнім практично на жодних громадських слуханнях, які проводилися в Тернополі за період його керування містом. А коли Сергій Віталійович ще був кандидатом на посаду, то уникав прямих ефірів і більшість його радіорозмов транслювалися в записі. Чому він втікає від зустрічей з простими людьми – наразі загадка.

Тож «Тернопільський тиждень», якого окремі чиновники міськради та деякі наші читачі звинувачують в однобокості у висвітленні діяльності чинної влади у місті, звертається до керівника прес-служби Тернопільської міської ради Катерини Калуш з проханням прокоментувати, чому міський голова Тернополя не провів зустріч з громадянами хоча б останнього разу, у  вівторок 5 липня? 

Чекатимемо на відповідь, сподіваючись, що декларовані мерією відкритість і публічність не пусті слова.

«ТТ»

 

Коментарі  

 
+2 #4 Микола 13.07.2011 12:43
було написано звернення письмове від людей автостоянки по Шептицького-відповідь ігнорована! Сьогодні,13.07.2011р. на 20.00год вечора запрошено на зібрання людей на стоянці по Шептицького (звернення було надіслано через канцелярію міської ради)! Прийде чи не прийде? Робіть ставки))))
Цитувати
 
 
+8 #3 сергій 06.07.2011 16:14
ігнорування тернополян - життєве кредо Сергія Надала, чим дальше тим більше
Цитувати
 
 
+8 #2 умка 06.07.2011 14:22
то є так, але надал повинен зрозуміти, що люди інколи мають такі проблеми, які вирішити може тільки мер, і подекуди навіть одним дзвінком своїм підлеглим, я при левкові робила в мерії, то знаю що кажу
Цитувати
 
 
+9 #1 анти 06.07.2011 12:37
бо йому вже нема чого сказати тернополянам, які клянуть і його, і Тягнибока, і Свободу, і той день, коли всім нам "заорало" і ми за ту босоту проголосували
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.