Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Забирають в громади, а кому передадуть – невідомо.

Виконавчий комітет міської ради ще 15 червня цього року прийняв рішення №1005 «Про безоплатну передачу на баланс будівель». Документом зобов’язано комунальні підприємства «Залізничник» та “Тернопільміськсвітло” безоплатно передати на баланс управління обліку та контролю за використанням комунального майна будівлі за адресою вул. Татарська, 20 (гараж, кладова, кімната прийому їжі) та за адресою вул. Князя Острозького,32 (під літ.«Б»).

Це означає, що тепер цими приміщеннями розпоряджається безпосередньо міська рада, а нам залишається сподіватись, що згодом ми побачимо ці адреси в списку приміщень, які виставляються на аукціон.

Цікаво, що в рішенні не вказані площі приміщень по вулиці Татарській, тому навіть приблизно важко оцінити, які кошти зможе отримати бюджет від продажу чи оренди цього майна. Або хтось зі своїх знову отримає подарунок від влади, тому і не вписали площу, щоб вкотре не збурювати громаду.

«ТТ»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.