Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

29 травня в ефірі ТТБ говорив народний депутат України, перший заступник голови ТОО ВО «Батьківщина» Володимир Бойко.

«Я особисто побачив декілька шкіл на Тернопільщині, які заросли кущами та бурянами, де руйнують дахи та стіни без належної підтримки. Якщо сьогодні цю школу закрили, бо там навчалося лише 9-11 школярів, то зараз підростає понад двадцять та більше діток, яких чекає школа за декілька кілометрів у сусідньому селі, бо рідна школа занедбана владою. Вчителі та лікарі втрачають роботу. Але на цьому режим не зупиняється. У Козівському районі вчителям зняли надбавки, не пояснивши нікому нічого. В людей виникає питання, де їхні гроші, сплачені у вигляді зборів, податків? Всі ці кошти, що мали б йти на соціальні потреби, ремонти доріг – йдуть у кишені обраних, повірте, не найбільше потребуючих людей», - підкреслив Володимир Бойко.

«Приїхати в даний час, щоб побачити реальне життя, спробувати вирішити людські проблеми чомусь не наважується ніхто. Але я можу наголосити, що за цей піврічний період побував у більш ніж 70 сільрадах і зустрівся з дуже великою кількістю людей», - підкреслив народний депутат.

Політик зазначив, що проблемні питання, які піднімають люди практично одинакові у різних районах Тернопільщини.

«Людей відверто обурює стан доріг. Мабуть, ті два відсотки що за даними Уряду ще не відремонтовані, знаходяться в нашій області. Це і проблемні питання об’єктів соціальної сфери, адже під гарним словом оптимізація сьогодні йде мова про ліквідацію навчальних закладів. Це і відносини з великими підприємцями-землевласниками, фермерами. Для прикладу, у Смиківцях люди не можуть скористатися дорогою загального користування через те, що місцевий фермер поставив там шлагбаум - вирішив, що тільки він там може їздити.

    

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.