Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В  Тернополі у суботу відбувся Випускний-2013. Вже, напевне, всі користувачі інтернетом, переглянули на місцевих сайтах світлини з цього свята.

Увагу ж ТТ, як і зазвичай, привернула незовсім "адекватна" поведінка окремих місцевих можновладців. В принципі,  над цим приколом вже «стібаються» читачі на порталах у коментарях.

А мова про те, що місцеві папараці зафіксували, як в.о. голови Тернопільської облради Сергій Тарашевський не давав змокнути під дощиком меру міста Сергію Надалу. Тарашевський не тільки тримав парасольку над Надалом, коли вони обоє милувалися ходою випускників, серед яких були і доньки «вельможних панів», а й галантно йшов поруч з мером, все так же оберігаючи свободівця від краплин і прикриваючи його все тією ж парасолею.   

Років 8 тому журнал «Максім», який є одним з найпопулярніших тематичних видань у світі для чоловіків зрілих, успішних і з почуттям гумору, опублікував матеріал «30 вещей, которые западло». Стаття була про вчинки, які не варто робити чоловікам в тих чи інших ситуаціях (пост-ілюстрація наприкінці статті).

Чомусь саме це згадалося, коли автор цих рядків побачив, як Надал і Тарашевський крокують поруч під однією парасолькою.

Фото, де Тарашевський і Надал разом під парасолею,  з сайту 0352.com.ua

  alt  

... як можна побачити зі світлин, свободівці Камінський...

alt

... Навроцький...

alt

... Турський та інші люди не користувалися парасолями...

alt

"Ділити одну парасолю на двох, як і одіяло, краще з дівчиною..."

alt

"30 речей, які западло" на думку журналу "Максім"...

Коментарі  

 
+1 #8 Берик 01.07.2013 21:17
да, поде..ли вы свое ворье отлично. браво :P :lol: :D
Цитувати
 
 
+4 #7 Славко 05.06.2013 17:44
А ще не прийнято одягати в дощову погоду білий костюм, тим більше, якщо він виглядає так, ніби ти спав у ньому...
Цитувати
 
 
+4 #6 Черкес 02.06.2013 22:43
ну под...ли вы своих кровососов круто, респект, по акульи в точечку :lol:
Цитувати
 
 
0 #5 Іринка 02.06.2013 16:30
якщо слідувати логіці тексту, значить журналісти дали зрозуміти, що Навроцький, Камінський і Турський тіпа правильні пацани? ну, за Романа то я впенена і була...
Цитувати
 
 
+4 #4 От б... 02.06.2013 16:28
ну не факт, це як тараш перед надалам на цирлах ходить, воно то може і смішно, але дійсно багато про що говорить, мдя :sad:
Цитувати
 
 
+6 #3 фанат 02.06.2013 16:06
ось так Тарашевський легко попустив Надала:)По самі помідори.Тепер не докажеш,шо свободівська міська рада з прорегіонівськи м Єдиним центром м'яко кажучи не дружить:)
Цитувати
 
 
+6 #2 Саньок 02.06.2013 12:03
:D :lol: :-) ай молодець, ай молодці, ну рощсмішили :lol: :-)
Цитувати
 
 
+6 #1 Можливо 02.06.2013 06:59
Тарашевський підставив Надала, запропонувавши розділити свої погляди на відносини між чоловіком та чоловіком
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.