Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хлопці з регбістського клубу «Терен» зазнали поразки у домашньому поєдинку від «Роланду» з Івано-Франківська. Рахунок зустрічі – 8:64. Зустріч відбувалася в рамках неофіційного чемпіонату Західної України з регбі-15.

Як відомо, нещодавно у «Терені» почав тренуватися відомий тернопільський політик, депутат облради Степан Барна. Проти «Роланда» він зіграв лише кілька хвилин. Вже після першого зіткнення Степан Степанович травмувався і змушений був відсидіти до кінця матчу на лаві запасних.

І цього ж дня  Степан Барна «взявся» за справи всеукраїнські та політичні. І написав про це в Газета по-українськи.

"Спроба описати рішення Конституційного Суду, що до київських виборів, використовуючи категорії конституційного права є безглуздою. Простіше описати це ненормативною лексикою чи базарними вульгаризмами.

Регіонали бачачи що вони програють київські вибори, саботують їх призначення, а в підсумку через "слухняний" Конституційний Суд, протягують рішення подовжити повноваження представницького органу влади(Київради). Фактично забравши в киян право формувати органи місцевого самоврядування. Це суперечить світовій практиці демократії, такі дії остаточно зривають маски з "блакитних" авторитаристів.

Цим рішенням, яке за законом, ніде не може бути оскаржене, Конституційний Суд делігитимізує себе в очах громадян та опозиції. Вся ця ситуація призводить до висновку, що перемога опозиційного кандидата на президентських виборах є малоймовірною, бо влада регіоналів функціонує за межами правового поля, вдаючись до будь-яких волюнтаристських дій, задля збереження її в руках Януковича та "сім'ї".

Це нові виклики до опозиції – щоб перемогти нападника потрібно битися, тим більше, що це бій за українську демократію. В ситуації коли судова та виконавча гілки влади контролюються представниками донецького олігархічного клану, єдиним можливим шляхом реального протистояння є масовий народний протест.

Опозиція має йти на конфлікт з владою, а не стояти осторонь, функціонування не легітимної Київради має бути зупинено українським народом, який, вийде на вулиці, захищати свої конституційні права та свободи.  Лише за допомогою масового протесту, такого ж як і під час помаранчевої революції, можливий реальний спротив владі Януковича."

      

Фото Степана Барни після "травми"з сайту За Збручем

Коментарі  

 
+2 #2 noy 03.06.2013 14:45
Забирайте баламута з команди, бо перемоги не бачити...
Цитувати
 
 
+2 #1 Хотян 03.06.2013 07:43
Єдиний хто скоренько "травмувався" і присів позвиздіти про політику під час гри хлопців. Так у нього завжди - понти, понти, понти :P
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.