Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Анонімні «помічники» Хоптяна на Тернопільщині розіслали своєрідний прес-реліз на адреси місцевих ЗМІ: «Видно, що після аполітичного, а виключно потужного заходу (мається на увазі зустріч, про яку ТТ писав у статях Ставленик Януковича на Тернопільщині настирливо просуває свободівця Бицюру та Хоптян і Надал мають працювати разом, щоб втілити в життя «наполеонівські» плани губернатора), де мерія Тернополя й облдержадміністрація домовились спільно вирішити нагальні проблеми в Тернополі, це комусь дуже не сподобалось із так званих «опозиціонерів». Затятим ворогом господарників Міського голови Сергія Надала та Голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна є Олексій Кайда – народний депутат від ВО Свобода по мажоритарному окрузі – міста Тернопіль. Кайда не може похвалитися жодним втіленим в життя ділом, окрім мітингів та популістичних заяв, та ще й родом із далекого Бердянська, тому дуже болісно і негативно сприймає  наміри Губернатора та мера спільно вирішувати питання розвитку Тернополя та області.

Після шквалу позитивних оцінок наради в мерії, Олексій Кайда разом прибічниками та власниками найбільш жовтої інтернет газети, якщо можна так назвати, вирішили відімстити за вдало проведену роботу Голові ОДА Валентину Хоптяну, і придумали «байку», про те, що ніби вартість годинника губернатора сягає майже 100 тисяч долларів.

Окремі сайти активно почали поширювати дану неправдиву новину, оскільки фото годинника зовсім не відповідає фото на руці голови ОДА, при тому розгледіти логотип годинника губернатора не вдалося, і з нічого вийшла неправдива інформація.

Таким чином Народні депутати від опозиційних сил та Олексій Кайда намагаютсья мстити Хоптяну та Надалу."

Олексій Кайда не забарився з відповіддю і в свою чергу вкотре банально обізвав Хоптяна. Цього разу -  «мурлом», коментуючи його слова про Бицюру.

 «Чому я одразу не відреагував? Хочу задати питання: Хоптян – це авторитет для тернополян? Його авторитет можна виміряти в нуль цілих і нуль сотих відсотків, – наводить слова нардепа«За Збручем». – Важко коментувати заяви людини, яка щось собі надумує, літаючи під хмарами. То що він собі хоче і висловлює, то його особиста думка. Віри Хоптяну немає. Це все одно, що повірити умовним Чечетову, чи Колісниченку, або ще якомусь мурлу. Якщо зараз почати заперечувати, чи коментувати всю маячню, яку висловлював Хоптян з підлеглими, то ми тільки тим і будемо займатися.

На позиції у «Свободі» Сергія Надала і Леоніда Бицюри такі заяви аж ніяк не вплинуть. Якщо б це була правда! А це ж відверта брехня!

Є рішення політвиконкому партії, що кандидатом на посаду голови Тернопільської обласної ради є Василь Хомінець. Все! Рішення іншого не було».

Треба зауважити, що кандидатура Леоніда Бицюри вважається креатурою мера Тернополя, у той час, як Василя Хомінця проштовхує нещодавній щасливий наречений Олексій Кайда.

«Взагалі, якщо пригадати два останні роки, то жоден з мега-проектів чи задумок Хоптяна не реалізовані. Це людина, яка розказує байки, які йому наснилися, чи йому хтось нарадить» – емоційно відреагував нардеп Кайда».

Примітка ТТ. Нас особливо повеселили останні слова нардепа. Адже це говорить людина, яка за 4 роки на посаді голови Тернопільської облради і за більш як пів року депутатства запам’ятався хіба балаканиною і розлученням з дружиною та нещодавнім одруженням на відомій спортсменці…

          

На фото: два високопосадових "зайди" - Кайда з Бердянська і Хоптян з Хмельниччини вкотре облили один одного брудом...

Коментарі  

 
+4 #1 От б... 04.06.2013 17:03
біда в одному - Хоптяна то попруть з нашого міста, а підгрушний то тут осів як мінімум на пару років :sad:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.