Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чому Надал і його команда так цинічно-зневажливо ставляться до тернополян…

Останнє офіційне повідомлення про діяльність мера Тернополя свободівця Сергія Надала на сайті міськради було опубліковане майже два тижні тому. Тобто, саме тоді, 30 червня, прес-служба мерії «зласкавилася» над тернополянинами і повідомила громаді, де працює і перебуває обраний нею, громадою, мер міста пан Надал («Сергій Надал бере участь у VII Українському муніципальному форумі.З 29 червня по 2 липня 2011 року в місті Іллічівську Одеської області проходить VII Український муніципальний форум. Захід проводиться в рамках проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування (Діалог)», який реалізується Асоціацією міст України спільно з агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Участь у Форумі бере міський голова Тернополя Сергій Надал).

Після цього -  тишина. Де весь цей час перебував міський голова Тернополя, що робив, що бачив, над чим працював, і як взагалі в нього справи – громадськість офіційний засіб масової інформації не повідомляв.  Ну, можливо прес-службі і байдуже, що тернополяни не знають де їхній бургомістр, але от, приміром, журналістам, було б бажано знати – чому «господаря міста» не має на робочому місці? Щоб не було інсинуацій в силу відсутності інформації. Бо потім самі ж керівники Тернополя і «плачуться», що представники ЗМІ «висмоктують інформацію з пальця». Та не хочемо ми цього робити. Але де вихід? От, приміром, минулого вівторка міський голова Тернополя Сергій Надал вкотре не провів прийом громадян, не дотримавшись графіку, який сам і завізував. У публікації  Міський голова знову проігнорував тернополян! «Тернопільський тиждень» попросив пані Катерину Калуш, керівника прес-служби мерії, дати нам відповідь – чому так сталося. Але представниця партії, яка декларує «прозорість, відкритість і публічність влади в Тернополі» не знайшла часу для відповіді нам.  Ну, ми можемо зрозуміти затримку в день-два (пані Катерина 6 липня святкувала з побратимами власний день народження ((«ТТ» приєднується до вітань і бажає професійного росту, здоров’я і кохання молодій жінці), наступного дня всі святкували Івана Купала тощо. Але ж робота має бути виконана? Тому ми вкотре запитуємо прес-службу Тернопільської міської ради – редакція «ТТ», наші читачі, тернополяни були б не проти дізнатися, де був міський голова Тернополя Сергій Надал, і чому майже два тижні про його безпосередню діяльність не було нічого відомо?

Наперед спростовуючи закиди, нагадаємо, міський голова – посада виборна, а отже публічна. Він отримує заробітну платню з податків людей, які їх платять. В тому числі і тернополян. То ж редакція «ТТ» від імені багатьох тернополян просить не зневажати наше право. Тернополяни мають знати, де проводить час обраний більшістю міський голова Тернополя Сергій Надал.    

Тим більше, що на одному з місцевих Інтернет-порталів пан Надал запевнив: «Я завжди багато працював, але настільки напруженого робочого графіку, як тепер, не мав ніколи. Пригадую слова, які бачив на рекламі однієї автозаправки дорогою до Києва: "Моя найеротичніша мрія – виспатися на вихідних в усіх позах". Відпочивати виходить тільки в неділю. Сім’я вже називає мене квартирантом, бо частіше бачить по телевізору, аніж вдома. Так, вони намагаються щось змінити, але безуспішно. Дружина і донька наразі змушені підлаштовуватися під мої умови. Я ж до такого ритму звик - можу назвати себе трудоголіком. День умовного "байдикування" викликає у мене дискомфорт».

То чому прес-служба Тернопільської міськради не інформує мешканців, де так «багато і напружено працює Надал?»

Олекса Ярич, «ТТ»

Коментарі  

 
0 #10 вова 13.09.2011 21:00
в тернополі бардак а він на курорти іздить.
Цитувати
 
 
+1 #9 петька 15.07.2011 19:34
блін народ, шо не має права людина у відпустку піти? 6 місяців вже минуло від прийняття на роботу, має право! а от що за наші гроші то правда, але відкрию вам секрет, що пенсіонери їздять (чи на дачу чи куда) тож за наші гроші, вчителі і лікарі тож за наші гроші, бо всі вони отримують чи то пенсії, чи то зарплати з наших податків!
Цитувати
 
 
+1 #8 лько 15.07.2011 19:24
Цитую Антон:
Надал вже дійсно дістав, їздить куди хоче, а в мене на 15 Квітня в будинку ліфт вже місяць не працює,жінка дитину з 7 поеврху на прогулянку з коляскою в руках носить, в жеку тільки обіцяють зремонтувати, то де порядок?

Жек приватний! До чого тут мер? чи шо ціни в магазині високі тож мера звинуватиш?
Цитувати
 
 
+3 #7 Северин 15.07.2011 03:20
Більша частина виборців нашого міста при голосуванні за "даунів" із свободи-приймала рішення "місцем" яким сидить на стільчику.....
Цитувати
 
 
+5 #6 оленочка 12.07.2011 00:37
та катерина це якесь позорище міської ради, в дівчини вищої освіти немає, а вона відповідає за прес-службу міської ради. може вона просто не розуміє і не знає, що треба робити на такій посаді. То не партію хвалити, а правду казати треба.
Цитувати
 
 
+7 #5 Антон 11.07.2011 12:37
Надал вже дійсно дістав, їздить куди хоче, а в мене на 15 Квітня в будинку ліфт вже місяць не працює,жінка дитину з 7 поеврху на прогулянку з коляскою в руках носить, в жеку тільки обіцяють зремонтувати, то де порядок?
Цитувати
 
 
+8 #4 свободівець 11.07.2011 11:25
до Андрія - ну а де ви в публікаціях ТТ бачите бруд? просто аналізують ситуацію, і до відома - знаю людей які займаються цим сайтом не один рік, а тому можу з впевненістю сказати - фіг би вони працювали на чиєсь замовлення, сто процентів, а якщо і "мочать" Надала, то просто хтось же має це робити, а вони не хочуть під свободівців і за це їм респект
Цитувати
 
 
+8 #3 умка 11.07.2011 10:28
та без питань - хай би мер собі їздив, алеж чому це приховується, хлопці правду сказали - він їздить за НАШІ ГРОШІ, то чому ми незнаємо куди, нас просто тримають за лохів!!!
Цитувати
 
 
+4 #2 андрій 11.07.2011 09:55
ТТ - медіа-мільйонер. За такий бруд, мабуть, шалені прибутки. Офіційні візити здійснюють всі керівники - великі, і малі. Все залежить під яким соусом це подати. більшість моїх знайомих, а я журналіст, вже готові виправдовувати Надала, хоч і самі критикують. Хлопці, ви палку перегинаєте. БРЕХНЯ аж вуха ріже.
Цитувати
 
 
+7 #1 Сергій 11.07.2011 09:10
Було б добре якби ви вказували дату публікації кожної статті
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.