Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян доручив керівництву райдержадміністрацій вжити заходів щодо створення у кожному районі не менше однієї молочної ферми з поголів’ям 500 і більше корів

Про це йдеться у розпорядженні голови ТОДА, яке стосується нарощування поголів'я сільськогосподарських тварин в усіх категоріях господарств та збільшення виробництва продукції тваринництва.

Крім того Валентин Хоптян рекомендував головам районних державних адміністрацій проаналізувати стан галузі тваринництва та провести з цього питання розширені наради із керівниками сільськогосподарських та переробних підприємств, головами органів місцевого самоврядування.

Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації доручено при перевиконанні дохідної частини обласного бюджету передбачити кошти на фінансування програми «Розвитку молочного скотарства Тернопільської області до 2015 року».

Головному ж управлінню ветеринарної медицини в Тернопільській області належить забезпечити контроль за переміщенням молодняка великої рогатої худоби, особливу увагу звернути на вивіз неідентифікованих телят за межі області.

До речі, за січень-травень 2011 року всіма категоріями господарств області вироблено валової продукції сільського господарства (тваринництва) на суму 414,7 млн. гривень, що становить 103,2% до відповідного рівня 2010 року (9 місце по Україні). Приріст виробництва в сільськогосподарських підприємствах склав 11,5%.

Станом на 1 червня 2011 року в усіх категоріях господарств утримується 230,9 тис. голів ВРХ, в тому числі корів - 117,9 тис. голів.

Поголів'я свиней в усіх категоріях господарств становить 356,5 тис. голів, птиці – 4769,1 тис. голів.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.