Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя Сергій Надал видав розпорядження з «прицілом» аж на 2015 рік «Про затвердження складу організаційного комітетуз підготовки та проведення в м. ТернополіЧемпіонату світу з лову риби на фідер у 2015 році

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належної підготовки та проведення Чемпіонату світу з лову риби на фідер у 2015 році:

1.Створити організаційний комітет у складі:

Бицюра Л.О. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова організаційного комітету;

Круть М.М. – начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, заступник голови організаційного комітету;

Рибак А.Г. – начальник відділу молоді та спорту управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, секретар організаційного комітету.

Члени організаційного комітету:

Волков С.Б. – начальник управління муніципальної поліції;

Дейнека Ю.П. – начальник управління стратегічного розвитку міста;

Дида О.І. – президент Тернопільської обласної федерації риболовного спорту (за згодою);

Калуш К.В. – начальник відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації;

Коваль І.В. – начальник управління надзвичайних ситуацій;

Левчук Р.Д. – начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення;

Лесів М.Ф. – начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

Хілюк О.Б. – начальник Тернопільського міського відділу управління міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області (за згодою);

2.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань виконавчих органів ради Бицюру Л.О.

 Довідка:

Фідер - це рибальська снасть, що представляє собою звичайну англійську донну вудку з прикріпленою до неї годівницею. Ця годівниця виконує також і роль вантажу для закидання снасті, що дозволяє робити закиди на великі відстані. Фідери використовуються також і при риболовлі в несприятливих погодних умовах (сильний вітер і течії).

  1. Іноді фідером називають і спосіб лову риби на вантаж з підгодівлею. Зазвичай фідери продаються в риболовецьких магазинах з набором з декількох вершинок. Вершинки робляться з різного матеріалу і мають різну вагу. Все це дозволяє здійснювати рибну ловлю самих різних по вазі і по виду риб.
    Фідери відрізняються від донних вудок підвищеною чутливістю до покльову. Навіть при неінтенсивному клюванні в тиху погоду використовуючи тонкі вершинки, досвідчений рибалка здатний зробити вдалі занедбаність.
  2. Ще однією перевагою є можливість використання тонкого оснащення. Така вудка оснащується тільки одним гачком, що спрощує виведення, зменшує ймовірність зачіпки за водорості і корчі.
  3. Важливою властивістю фідера є також і його далекобійність. Застосовуючи фірмові фідери, рибалки закидають їх на відстань до 100 м. Це тим більш зручно при лові риби з берега або, якщо риба знаходиться на дальній «бровці». До того ж, збільшується число варіантів вибору місця лову.
  4. При лові риби існує певна тактика. Ловля фідером - досить азартне заняття, так як перезакидів вудки робиться не рідше одного разу на 10 хвилин (в першу годину - в 3-5 хвилин). Це необхідно для підгодівлі риби, приважуванні її. Правильне підгодовування риби здатне утримати її на місці протягом всього дня.
  5. Зазвичай при риболовлі з берега використовують два фідера, один - для прибережного закидання, інший - для далекого. Таким чином, рибалка має можливість оцінити інтенсивність клювання, активність риби на різній відстані.
  6. Техніка закидання відрізняється від техніки закидання спінінга вудки. На відміну від неї, фідер необхідно «розганяти» при закиданні. Вудилище за спиною має бути зупинено і оглянуто на предмет зачіпки. Занедбаність робиться плавно, поступально.
  7.   alt  

 

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
0 #1 Ираклий 16.06.2013 01:35
так может это сам глава стал фидером, а горожане и не догадывались об этом, вот он теперь и имеет свое хобби, которое счас модное :P
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.