Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно в Тернопіль завітала український журналіст, блогер та громадський діяч, володарка першого місця у всесвітньому конкурсі блогів The Bobs Deutsche Welle за 2013 рік серед блогів українською мовою за версією користувачів , Олена Білозерська. Як вона сама розповідає: «Приймали мене як дорогого гостя, всюди водили і все показували - начальниця відділу зв’язків з громадськістю Тернопільської міськради Катерина Калуш, депутат міської ради Михайло Окаринський і Григорій Бурбеза, який, власне, і організовує в Тернополі різноманітні зустрічі-семінари. Долучився до прогулянки і мій старий френд Ігор Аркуша (a_ingwar). Усім їм величезна подяка»

Згодом пані Олена написала про свої враження від Тернополя у своєму блозі та на сайті http://www.bilozerska.info

ТТ ж зацікавили окремі тези з цієї публікації, які озвучили тернополяни для гості.

Приміром, виявляється, що колишній депутат міськради Григорій Бурбеза й досі мріє про знесення літака біля парку Відродження і знає звідкись, куди ходять колишні кадебісти, мєнти і номенклатурники «показово» молитися.

Розповіли тернополяни, серед яких був, нагадаємо, і діючий депутат міськради і один з піарників Сергія Надала – Михайло Окаринський, де і хто в Тернополі школярам продає наркотики і що це «кришує» міліція. Принаймі так можна зрозуміти зі статті журналістки. Знають також зазначені пани, про що й розповіли гості, куди молоді тернополяни їздять сексом займатися. Словом, багато цікавого. Так що варто перечитати репортаж повністю за виділеними посиланнями. Ми ж бо наведемо тільки вибрані фрагменти

Масив «Східний», вулиця Лесі Українки. Спальний район – житлові будинки, школи. Абсолютно безликий, кажуть хлопці. Далі йде сумна розмова про наркоторгівлю. Місцеві мешканці кажуть, що наркотики продають дітям - між школами їздить "копійка", яка приторговує наркотою, і мєнти підозріло закривають на це очі - простіше кажучи, кришують.

- Останній пам’ятник тоталітаризму, який я добиваюся, щоб його зняли, - каже Григорій Бурбеза. – Але є люди, які його захищають.

- Я за те, щоб його помалювати у фіолетовий колір, - каже Михайло Окаринський.

На вулиці Коновальця по один бік – церква УПЦ МП, по другий – римо-католицька церква. «Тут у нас цивілізаційний кордон», - жартує Михайло Окаринський. Хрест костелу – найвища точка Тернополя. До нього ходять іноземні студенти і багато українців.
«А у церкву УПЦ МП постійно ходять усі колишні менти, кадебісти, колишні партійні діячі. Які усвідомили себе великими християнами – всі вони тут».

«Усіх толерують, крім язичників», - журиться голова рідновірської громади міста Ігор Аркуша. Окаринський і Бурбеза розповідають, як вночі рідновіри встановили у місті свого ідола, але міська влада швиденько його прибрала. На що Аркуша відповів, що все, насправді, було вранці (рідновіри справи не роблять вночі, вночі справи роблять злодії).

Розмальована військова техніка – у рамках акції з «демілітаризації міста». Комуністи дуже ображалися :) «Це «Свобода» все придумала». – «Це Олександр Смик придумав, начальник управління культури».

Тернопільське озеро. «Поки не поставили отих парапетів, сюди молодь приїздила пізно ввечері на машинах і займалася сексом».

Агенти ЦРУ приїхали

«У дарунок місту від сім’ї Заставних». "Скульптуру розміщено недалеко пологового будинку і молоді люди завжди приходять покласти якісь дрібні гроші до гнізда, потриматися за дитинку, що у гнізді, творення нової тернопільської традиції - закликання зачаття, вдалих пологів, здоров’я для новонародженого. Це відгук давніх дохристиянських традицій - принесення пожертв і прохання кращого у вищих сил. До речі, в Тернополі, чи не у єдиному місті в Україні - в пологових будинках, за давнім дохристиянським звичаєм, в халатах у породіль розпороті кишені, розв"язані всі вузлики, де вони мали би бути - для швидких і вдалих пологів", - коментує Ігор Аркуша.

Пам’ятник Пушкіну. Ігор Аркуша: "За совітів в нас казали, що Пушкін і Тернополі - найсміливіша людина, оскільки він обернений спиною до КГБ ( будинок позаду Пушкіна колись займав КГБ. Там ще досі збереглися в підвальному приміщення камери і катівні, у яких зараз музей)".

     Y    

На фото з сайту Олени Білозерської: колишній та діючий депутати Тернопільської міськради Григорій Бурбеза та Михайло Окаринський розповіли журналістці багато цікавого про наше місто...

 

Коментарі  

 
+2 #3 От б... 18.06.2013 16:23
пи..ти не мішки таскати, а чо ті перці не звернеться в мєнтуру з відповідною заявою, бо якщо вони таке ляпають - значить покривають злочин, туж наркоторгівлю :eek:
Цитувати
 
 
+2 #2 Ха-ха 18.06.2013 14:11
ну, гріша всьо знає про кагебістів і стукачів в тернополі, так сказать з самої серединки
Цитувати
 
 
+2 #1 Стефко 18.06.2013 04:32
Приймали як гостю, розповіли те, що запамятається! навіть, як трохи набрехали)))))) )
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.