Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На скриньку сайту СОРОКА надійшов лист від громадянина із м.Теребовля, котрий попросив провести журналістське розслідування для «народного контролю» про діяльність мера Теребовлі. Читайте та аналізуйте!

17.06.2013 року в м.Теребовля, Тернопільської області, відбулася рейдерська атака на торговий кіоск місцевого підприємця Глембоцького Романа, який розташований за адресою : м.Теребовля, вул. Князя Василька, 111 «Г». Рейдерську атаку очолював голова міської ради, або як він себе називає «Князь» Поперечний Сергій, залучивши комунальне підприємство «КП Теребовля» директор – Гайдан В., архітектора міської ради Лещука Я., заступника голови міської ради Сидорак І., секретаря Виконкому- Наболотного І.

Метою рейдерської атаки, було знесення діючого торгового кіоска. При цьому організатори цього дійства забули, що справу про спірну земельну ділянку, на якій розташований цей кіоск, знаходиться в Тернопільському Господарському суді за позовом Теребовлянської міської ради, але незважаючи на всі докази підприємця взялися за діло. Не санкціоновано обрізали лінію електромережі, підтягнули кран.

Побачивши, що підприємець Глембоцький Роман захищає своє майно, а саме відмовляв водія автокрана не виконувати протиправні дії, Поперечний С. Висловив словесні образи в адрес ПП Глембоцького Р. При цьому розмахуючи якоюсь палкою, в результаті невеликої шарпанини влучила в ногу «Князьку» Поперечному С. Та присутні при цьому міліціонери чомусь стали на захист саме Поперечного С., а не ПП Глембоцького Р., який захищав своє майно.

Після цього одного повели в Райвідділ міліції (ПП ГлембоцькогоР.), а іншого в поліклініку (Поперечного С.).

Хочеться сказати , що голова міської ради Поперечний С. є членом ВО «Свобода», як і все його оточення, окрім секретаря Виконкому Наболотного Івана (колишнього комуніста).

ВО «Свобода» обіцяла захищати кожного українця, наскільки відомо ПП Глембоцький Р. являється громадянином України, не Росії чи Ізраїлю.

Також стало відомо, що Поперечний С. відпрацьовує гроші пана Субчака, який збудував поруч із торговим кіоском ПП Глембоцького Р. торговий центр, а кіоск зі слів Субчака закриває доступ до торгового центру. До речі на торговий кіоск є всі належні документи. А доступ до торгового центру - велечезний. 

Рейдерську атаку вдалося зупинити силами охоронної фірми «Дозор», яка за договором охороняє торговий кіоск ПП  Глембоцького Р. Хоча попередні звернення підприємця були до міліції і до прокуратури.

18.06.2013 року мала відбутись, ще одна рейдерська атака, та електрик «КП Теребовля»  д.Стечишин відмовився втручатися в лінію електромережі РЕМу Теребовлянського району.

 За що отримав пропозицію С.Поперечного, розрахуватися з роботи. (Торговий кіоск підключений до лінії електромереж згідно договору між ПП Глембоцьким Р. та ВАТ «Тернопільобленерго»).

Треба сказати, що це не єдиний випадок насильничих дій з боку «Князька» Поперечного, так біля року тому назад він побив п-ця Кіся Ореста, який займався постачанням води в одному з мікрорайонів м.Теребовля, а потім силою відібрав у нього бізнес, ще й наслав різні інспекції, що той донині не може оговтатись від цього і таких випадків немало...

Але хіба турбує свободівця (колишнього соціаліста) С.Поперечного, доля простої людини, доля маленького українця? Ганьба такому «Князьку»!

СОРОКА  вивчила  проблему «співпраці» малого бізнесу та свободівської міськради і у місті Тернополі. 

Виявляється такого «безпределу», за словами місцевих підприємців, ще в Тернополі не було! Партія Свобода є націоналістично (вороже) настроєними не тільки до комуністів чи регіоналів, а й до рідних місцевих представників малого і середнього бізнесу. Не зважаючи на те, що підприємці на відкритих конкурсах, вибачте торгах (адже виграє конкурс той, хто більше дасть грошей) стають переможцями і отримують дозвіл на встановлення МАФів (малих архітектурних форм) чи то торгових палаток у літній період (наголошуємо! – маючи  усі необхідні дозвільні документи), свободівська міська рада перегинає цих підприємців через коліно і заставляє, під приводом благодійної допомоги міськраді - фінансувати культурно-масові заходи (за організацію яких медалі вішають собі особисто Надал та його заступники!); накривати помпезні фуршети начальникам управлінь, членам виконкому; купляти великими кількостями сезонні абонементи на футбол на ФК Тернопіль; допомагати канцтоварами тощо. О це так Свобода виконує свою програму по знищені малого і середнього бізнесу!????

Гасло Свободи – «без влади власної немає волі!» - говорить про те, що в тих містах, де влада Свободи, повна ….і свободівці,що хочуть те й роблять і вже точно не на благо міста, а у свою так звану  «націоналістичну кишеню». 

СОРОКА буде інформувати своїх читачів про діяльність усіх мерів в Тернопільській області, котрі нахабно обкрадають громади своїх міст під красиво-фальшивими гаслами. 

Так що далі буде.

        alt        

Коментарі  

 
+1 #3 громадянин 20.08.2015 13:47
На кінець: тернопільський господарський суд відхилив позов теребовлянської міськради до п.п глембоцького і визнав законність місцерозташуван ня його кіоска.Львівський апеляційний суд під неабияким баксо-тиском особисто сволотівця поперечного відмінив це рішення і визначив що ця справа непідсудна господарськи судам.Глембоцького за нанесення легких тілесних ушкоджень оштрафували на 600грн і 2000грн той віддав поперечному за моральні пережиття...хоча він вимагав аж 200тисяч...Після року наїздів і різних перевірок підприємець забрав свій кіоск і припинив підприємницьку діяльність.Слава Україні!
Цитувати
 
 
+1 #2 bub 27.06.2013 05:44
Віпдравте цю новину в Ріа плюс. Ефект буде кращий.
Цитувати
 
 
+3 #1 Тетяна 27.06.2013 05:28
На жаль, ознака нашого часу - паскудні дії під красивими гаслами. Типове явище! Коли вже "Свобода" так поводиться, то з Україною справи кепські
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.