Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чому Надал не довіряє Турському?

Як можна побачити з рішень, що оприлюднюються на офіційному сайті міської ради (див.слайдер), останнє засідання виконавчого комітету відбулось ще 15 червня цього року. Вже майже місяць орган влади, який повинен вирішувати проблеми тернополян, просто не збирається, хоча раніше це робили майже щотижня, проводячи навіть позачергові засідання.

Це може бути пов’язане з відсутністю на робочому місці мера міста Сергія Надала, про що ми неодноразово згадували у своїх публікаціях, але досі з цього приводу не отримали офіційної позиції з боку прес-служби міськради.

Така ситуація вказує на те, що Сергій Віталійович настільки монополізував все у владі, що не довіряє виконувачу обов’язків секретарю ради пану І.Турському (в минулому – керівник виборчого штабу) проводити виконком.

Від цього страждають, в першу чергу прості тернополяни, адже на розгляд звернень законом відведено все той же один місяць.

«ТТ»

Коментарі  

 
0 #8 журналіст 17.07.2011 01:44
ТТ, нашо дезу пускаєте? Виконком був 14 липня!
Збийтеся! Майте совість! Не позорте журналістику!
Ганьба!
Цитувати
 
 
+2 #7 любко 15.07.2011 19:08
стаття про те, що вже місяць немає виконкому, а колись були щотижня, так колись закону не було, що проекти рішень мають бути опубліковані за 20 днів до засідання виконкому,от і назбируються питання.
але якшо найближчим часом таки не буде, то й спарвді виникнуть питання, але наразі не дуйте на холодне. Закони читайте трохи!
Цитувати
 
 
+5 #6 северин 14.07.2011 13:09
ПОГАНОМУ ФУТБОЛІСТУ завжди мішають.......а Надалу жодний закон України не підходить і все мішає працювати...(дауни із "свободи") чомусь нас це вже і не дивує.....
Цитувати
 
 
+6 #5 службовець 13.07.2011 13:49
до "барана". йдеться не про проекти, а про прийняті рішення, яких немає. читай уважно, службовцю-свободівцю!
популярніше спробую пояснити...
готується проект, висить на сайті 20 днів, тоді тільки приймається рішення...
щоб фахово критикувати - самому фахівцем треба бути... а не пісякою на замовлення
Цитувати
 
 
+5 #4 Василь 13.07.2011 07:49
Цитую службовець:
який баран писав цю замітку?
згідно нових правил оприлюднення проектів рішень, останні мають бути оприлюднені не меньше як за 20 днів до засідання. А їх ще треба підготувати....

до "барана". йдеться не про проекти, а про прийняті рішення, яких немає. читай уважно, службовцю-свободівцю!
Цитувати
 
 
+6 #3 Антон 12.07.2011 18:43
побратимам слава...
Цитувати
 
 
+7 #2 свободівець 12.07.2011 17:33
ну баран не баран ваяв, а правду написали, не бояться, і вже за це спасибі..
але попри все - Надал таки у відпустці, другий раз за пів року...
Цитувати
 
 
-1 #1 службовець 12.07.2011 17:12
який баран писав цю замітку?
згідно нових правил оприлюднення проектів рішень, останні мають бути оприлюднені не меньше як за 20 днів до засідання. А їх ще треба підготувати....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.