Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У ніч з 20 на 21 червня у Чорткові трапилася подія, яка привернула до себе увагу не лише жителів міста, а й усієї області. Невідомі зловмисники спробували підпалити мікроавтобус Петра Волошина, який не вже один рік перевозить жителів міста, за що вони  висловлюють йому щиру вдячність. Негідники намагалися підпалити автобус за допомогою жмута ганчір’я, просякнутого займистою речовиною. Однак, спроба підпалу виявилася невдалою, оскільки, тліючі ганчірки помітив випадковий перехожий, який і врятував автобус від займання. Відразу на місце подій прибули співробітники міліції, які після огляду місця події та з’ясування обставин займання відкрили кримінальне провадження за підозрою в умисному знищенні або пошкодженні майна.

Здавалося б, що на цьому інцидент себе вичерпав, майно збережено, люди їздитимуть автобусом, а злочинці будуть знайдені і покарані.

Проте, ситуація почала набирати нові оберти. Зокрема, 26 червня офіційний сайт ТОО ВО «Свобода»  оприлюднив власну версію згаданих подій. Як виявляється,  Петро Волошин є депутатом Чортківської райради та членом місцевого осередку «Свободи», а тому підпал його автобусу є ніщо інше як спроба поплічників Голови Чортківської райдержадміністрації залякати народного обранця, оскільки, він намагався попередити «деребан» землі - продаж території колишнього військового стадіону.

Версія свободівців драматична і цікава, а тому ми вирішили неофіційно поцікавитись у правоохоронців, які оглядали злощасний автобус, та жителів міста, котрі у ранкову пору спостерігали за їх метушнею, що із згаданих тверджень є правдою, а що ні.

Як виявилось пояснення подіям віднайшлось майже відразу. Адже після прибуття на місце події власника автобусу він відразу висловив свою підозру у можливій причетності до підпалу його конкурента, хоч і однопартійця, Ігоря, прізвище якого вказувати нам недоречно. Петро Волошин бідкався, мовляв він давно вже не може знайти порозуміння із конкурентом, однак, на такі кроки він не сподівався.

Про те що між підприємцями вже давно пробігла чорна кішка у Чорткові знають давно, і те що бізнесові інтереси для місцевих політиків завжди були вищими від громадської діяльності також не секрет.Однак, як виявилося партійна солідарність цього разу взяла верх.

Натомість щоб вимагати притягнення до відповідальності зловмисників,  винних у збиткуванні над автобусом, потерпілий  вирішив дослухатися до проводу партії  і не виносити сміття з дому. Більш того, його однопартійці знайшли спосіб віднайти зиск від «згорілого акумулятора», звинувативши у всьому своїх опонентів.

Як відомо ображених в нас завжди люблять, а роль постраждалих борців за справедливість більш симпатична ніж учасника бандитських розбірок на зразок 90 років.

Як бачимо, чортківський детектив входить у новий поворот, а тому читачам рекомендуємо і надалі стежити за розвитком ситуації, адже цікаво буде поспостерігати за виправдовуванням свободіців, якщо міліціонери не підуть у них на поводу і віднайдуть справжніх винуватців підпалу.

"Тернопільський тиждень"

        

Коментарі  

 
0 #1 friend 28.06.2013 11:20
Свотола (читай -Свобода) коли починає втрачати рейтинг чи про неї починають мало або погано говорити люди і не писати про наих на сайтах, починає робити скандал чи шоу, щоб про неї говорили і ще крім на цьому вирішувати свої особисті ( вт.ч. бізнесові) і політичні питання - підняття рейтингу як спраждальців за справедливість, але ж за неї варто боротись..егеж..
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.