Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора, у неділю, за допомогою до сайту ТТ, зокрема до мене, як до редактора,  звернулися працівники парковки, що на вулиці Будного в Тернополі, яка якраз навпроти сумнозвісного ресторану «Братіслава».

Чоловіки попросили втрутитися в ситуацію, оскільки міська влада Тернополя за безпосередньої участі Сергія Надала, рейдерськими методами намагається захопити цю територію. Більше того, нам повідомили, що начебто один з заступників мера мав намір привезти найманих спортсменів у понеділок вранці, щоб силою витіснити з парковки людей, які мали намір захищати її цілісність.

Також мешканці Тернополя, в яких цинічно забирають паркову, попросили залучити до їхнього захисту тих місцевих журналістів, які неупереджено і без зайвого страху пишуть про беззаконня і свавілля, яке чинить сьогоднішнє керівництво міськради.

Оскільки я не міг в зазначений час бути в Тернополі, а отже на місці подій, довелося звернутися до колег-журналістів, які б могли висвітлити цю скандальну ситуацію без прикрас на користь міської ради, дії якої якраз і призвели до в прямому сенсі цього слова – вибухонебезпечної ситуації.

Тож хочу висловити подяку особисто Борису Машлянці, редактору порталу «Провсе» і журналістам «20 хвилин», які були на місці подій і своєю роботою і публікаціями привернули увагу до цієї ситуації.

Про самі події і передумови скандалу можна прочитати  в статтях  "Якщо підуть силою - я себе спалю" та На знак протесту щодо рейдерської атаки керівництва міської ради тернополянин готовий себе спалити. Саме остання стаття якнайповніше ілюструє з фото і відеоматеріалами проблему, з якою зіткнулися тернополяни, в яких влада забирає землю.

 

Таких скандальних ситуацій стосовно керівництва міста Тернополя не було ніколи. Не завершився один скандал, як розпочався другий.  І так вже третій рік. Минулого тижня комунальники міської ради розпочали рейдерське захоплення “Тернопільського речового ринку” на вулиці Об’їзній. Причиною атаки стала земля – 60 соток якраз навпроти ресторану “Братіслава”. Нині там стоянка.
Підприємство сплатило за свою діяльність в казну міста понад 100 тисяч гривень лише земельного податку. Щоб відбити атаку “надалових посіпак”, охоронець стоянки змушений був обляти себе бензином і запалити запальничку. Після цього комунальники відступили. Охоронець каже, що повторить це, як тільки від міської ради приїдуть руйнувати підприємство без жодного документу. За словами юриста товариства, справа наразі в суді. Детальніше - ТУТ

      

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.