Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно ТТ писав, що На Тернопіллі один свободівець підпалив автобус іншому свободівцю, а звинувачують в цьому владу

Вчора ще один свободівець виявив, що в його автівки пошкоджені колеса, як побратими і тут вбачають «руку Москви». Схоже, вже невдовзі може статися так, що якщо свободівець на Тернопільщині поріже пальця чи простудить горло через холоднее пиво – як тягнибоківці заявлятимуть, що це все тиск влади на націоналістів. Все це схоже на абсурд. Але.

Ось як трафунок з порізаним колесом подає прес-служба ТОО ВО «Свобода»:

«Невідомі порізали шини автомобіля очільника Тернопільської обласної організації "Студентської Свободи" Ростислава Мороза. Свободівець припаркував своє авто на узбіччі вул. Назарія Яремчука в Тернополі, а коли повернувся – виявив, що дві шини з лівого боку транспортного засобу пошкоджено ножовими прорізами.

Тернопільська обласна "Свобода" вважає ці дії невідомих, які пошкодили транспортний засіб керівника Тернопільської обласної "Студентської Свободи", депутата Зборівської районної ради, співзасновника Тернопільської обласної організації "Твереза Тернопільщина" тиском на націоналістів, які повсякденною діяльністю відстоюють інтереси громади.

"Нині багато кому не подобаються наші вимоги заборонити продаж алкоголю в зонах відпочинку та після 22:00. Ділки від алкогольного бізнесу воліли би бачити нашу молодь в нічних клубах та пивничках, а не на спортивних майданчиках. Займаючись громадською діяльністю, ми пропагуємо здоровий спосіб життя, проводимо лекції в школах та університетах, організовуємо показові виступи та змагання з різних видів спорту, залучаючи в свої ряди дедалі більше молоді. Тому такі нікчемні ниці дії не зупинять нашої роботи щодо залучення молоді до занять спортом, пропагування здорового способу життя чи проведення будь-яких инших заходів з відновлення соціальної і національної справедливости", – зазначив Ростислав Мороз.

Зазначимо, що "Студентська Свобода" неодноразово відстоювала разом з громадою права та інтереси мешканців. Було проведено безліч заходів з відновлення історичної справедливости та вшанування військових звитяг українців, які комуно-олігархи старанно приховують від українського суспільства».

   alt   

 

Коментарі  

 
+1 #2 yra patriotu 04.07.2013 00:18
та тій молодій чи то студентській Сволоті скоро те шо шини почнуть різати, а і щось інше.. не нагнітайте обстановку шановні Сволотівці,не притягуйте увагу до своїх персон (чи може почули запах виборів і зниження рейтингу??), одним словом - не грайтесь з людьми, бо скоро і на вас буде своя Врадіївка в Тернополі через земельні скандали і т.д. вашого тернопільського побратима-тягнибаксівця
Цитувати
 
 
+1 #1 Олекса 03.07.2013 13:18
100% туфта, хоча свідки ствердують що бачили біля машини двох депутатів з Тернопільщини, лобістів алкогольного бізнесу :lol:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.