Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На жаль, цього і слід було очікувати – влада Тернополя продемонструвла своє справжнє обличчя. І руками приватних охоронців фірми «Максима» (саме бійці цієї фірми охороняють міську раду, автостоянки в центрі, де зберігають свої автівки пілеглі Надала, та інші обєкти, до яких мають відношення керівники Тернополя) влаштували з третьої спроби рейдерську атаку на підприємців.

Як повідомляє «Про все», сьогодні вранці рейдерська атака на автостоянку Тернопільського речового ринку на вулиці Будного (навпроти ресторанного комплексу “Братіслава”) завершилась втручанням приватної охоронної фірми “Максима”, яка захопила приватну власність товариства. Автокраном рейдери витягнули вагончик сторожа, чоловіка перед тим добряче побили. Така прикрість трапилась із відомим тернополянам паном Василем, який розповів свого часу все, що думаю про керівництво міста.

Працівники Тернопільського речового ринку сьогодні мають намір зняти побої, написати заяву у прокуратуру і завтра провести прес-конференцію. На ній вони розкажуть, що за роки роботи в місті сплатили понад 100 тисяч гривень земельного податку. На пам’ятник Незалежності України виділили 80 тисяч, на благоустрій міста добровільно перерахували 100 тисяч гривень. Чому чиновники міської ради на чолі з мером Сергієм Надалом (на думку журналістів, саме він є ініціатором такого беззаконня ) чинять такий вандалізм – офіційно невідомо. Прес-служба мерії як води в рота набрала. На прес-конференцію працівники Тернопільського речового ринку запрошують представників громадських організацій міста, які постраждали від беззаконня влади.

Примітка ТТ. Нагадаємо, ще в понеділок заступник Надала, Володимир Камінський, за допомоги прес-служби якось спробував пояснити ситуацію навколо цієї стоянки. Не змовчала і прокуратура міста (Влада Тернополя власні дії називає законними і звинувачує людей в рейдерській атаці)

В середу суд фактично заборонив міській владі вчиняти будь-які дії стосовно цієї парковки (Апетит в Надала на землю в Тернополі тимчасово «пропав» через суд). Але, очевидно, хто сь дуже впливовий хоче цю земельну ділянку. Впливовий настільки, що натиснув на мера міста Сергія Надала, щоб той радикальніше повівся у цій ситуації.

І влада міста просто наплювала на ухвалу суду, сказавши "фас" своїм охоронцям.

Адже зрозуміло, що без вказівки мера бійці «Максими» і кроку б не ступили. Ну що ж -  принаймні влада в місті хоча б перестала прикриватися законом, і схоже, готова на все, щоб задовільнити інтереси тих, хто смикає за ниточки в Тернополі офіційних керівників. Принаймні, таке враження складається. Адже все це схоже на якийсь переділ власності. Коли не просто дерибанять землі за певними схемами, а забирають власність і ділянки у підприємств та бізнесменів. А такі дії до добра не доводять. Підприємці, які ведуть свій бізнес в Тернополі вже з десяток років, це не бабці з ринку, які торгують соняшником. «Своє» вони так просто не віддадуть...

      

Коментарі  

 
+3 #3 yra patriotu 07.07.2013 14:11
питання цієї ділянки - зараз в суді, тому дані дії зі сторони Максими (читай - Надала і Ко)є порушенням постанови суду щодо заборону будь-яких дій зі сторни КП і Ко.
Цитувати
 
 
-3 #2 Марян 05.07.2013 13:20
Якщо земельна ділянка ЗАКОННО відведена для комунального підприємства, то про яке рейдерство можна говорити?
Чи давайте будь-хто де хоче буде захоплювати ділянки і це вважатиметься нормальним???
Цитувати
 
 
+8 #1 тернополянин 04.07.2013 22:28
Шановні журналісти ТТ, звертаюсь до вас чисто по-людськи , оскільки вважаю що ви є незалежним і обєктивним виданням щодо висвітлення ситуації в Тернополі, поставитись до даного прохання, адже ми всі живемо в одному місті і нам тут жити ще.. (хоча розумію, що боротись за пальму першості у висвітленні даного питання варто), але тут питання інтересів мешканців всього міста - напишіть де і коли відбудеться прес-конференція і повідомте (хто із вас має контакти, а я впевнений що у вас такі є) всеукраїнські ЗМІ або їх місцевим кореспондентам в Тернополі , адже це ваші колеги по цеху (бажано незалежним, хоча дана тема буде цікава в тому числі і провладним каналам та й ви, як ЗМІ несете певну соціальну місію)- нехай приїдуть і покажуть на всю Україну як керує Сволотівська влада в Тернополі. може тоді народ у wій країні прозріє і побаче хто вони є насправді і зробить висновки на майбутнє!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.