Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Новий проморолик від  правлячої на Тернопільщині партії.

Звісно, новий відеосюжет (переглянути його можна, звичайно, на сайті обласної організації ВО «Свобода» тут) про те, як «успішно» ВО «Свобода» керує в Тернополі, не може залишитися поза увагою. Ми пізніше ретельно проаналізуємо його. А поки що пронуємо вашій увазі листа, що надійшов на нашу адресу від тернополянина, який вчора переглянув вже це відео.

«Днями о 21.50 на 5 каналі тернополяни, та й вся Україна, мали змогу ознайомитись з новою порцією сюжетів про “процвітаюче” місто Тернопіль під керівництвом Сергія Надала та партії “Свобода”. Сюжет був наполовину змонтований з приблизно такої ж за змістом програма «Ультра Тема» від телерадіокомпанії “Ера”. Схожість відео сюжетів та один і той самий зміст наштовхує нас на думку про замовність цих програм свободівською владою.
Але в цій статті ми не хотіли б розбирати прогнозований сюжет цих псевдопередач. Набагато цікавіше сконцентруватись на причині їх виникнення... Отже, для чого Надалу та тернопільській “Свободі” хвиля відбілюючого піару в середині липня?
Варіант перший. Свободівський.
Надал та компанія добре розуміють, що нічого не робити в місті і не наразитись на гнів громади - завдання неможливе. Саме тому протягом останнього місяця вони роблять якомога більше піарзаходів, які направлені на те, щоб показати ефективність їхньої роботи. А сюжети на двох загальнонаціональних каналах мають підсумувати так званий успішний медійний період роботи.
Варіант другий. Реалістичний.
Медіакомпанія в місцевих газетах, на Інтернет-сайтах, та на двох київських каналах має відвернути увагу жителів міста від тих проблем, які не може вирішити мер та його команда:

- Проблема ремонту доріг не тільки не вирішена, але й поглиблена піврічним спогляданням за руйнуванням доріг міста.

- Проблема з наповненням бюджету особливо гостра через те, що найкращі земельні ділянки та можливі приватизації міському голові потрібно віддати його спонсорам, а не реалізувати на прозорому тендері.

- А найболючішою проблемою є для свободівців сміття! До цих пір незрозуміло яким чином воно буде сортуватись та утилізуватись. А головне - проблема з тернопільським сміттям може поховати всі бажання Надала балотуватись на другий термін, а можливо, навіть спричинить дострокові вибори в Тернополі.

Саме імітацією вирішення цих проблем займаються свободівці на телеекрані, але нажаль нічого не можуть зробити в реальному житті. Людей не обдуриш, бо після того як вони в вечорі подивились телевізор, зранку вони виходять на вулиці і бачать свободівський безлад своїми очима.
Варіант третій. Маємо те, що обрали.
Вихід цих сюжетів на загальноукраїнських телеканалах в середині липня, коли більшість тернополян відпочиває на морях та в селах засвідчує бездумність свободівського керівництва. Хто вірить в ефективність такого піару?!! Правильно, ніхто! Навіть їхній електорат - радикальні бабусі та дідусі, коли демонструються ці замовні телепередачі, вже сплять. Дуже нерозумно викидати десятки, а може й сотні тисяч доларів на такого роду прогарми, набагато дешевше було б просто якісно працювати і не брехати людям!
Ми, тернополяни, маємо розуміти, що всі гроші, що витрачає тернопільська “Свобода” для свого піару будуть забрані з наших кишень - землею, розданою задарма, комунальними приміщеннями, розданими тишком побратимам, підвищенням різноманітних зборів та тарифів. А скільки ми маємо це терпіти???

 

Коментарі  

 
+2 #9 соня 18.07.2011 18:28
Цитую Олько:
Редактори - продажні!!! А купив їх Ромко Заставний з патрохами. В мене до них питання - маму свою Ви тоже продали? Думаю що би продали ці журналюги

вже і тут працюють свободівські коментатори, вилизують свого шрека.
Цитувати
 
 
-4 #8 Олько 17.07.2011 19:06
Редактори - продажні!!! А купив їх Ромко Заставний з патрохами. В мене до них питання - маму свою Ви тоже продали? Думаю що би продали ці журналюги
Цитувати
 
 
+3 #7 bvm1948 16.07.2011 08:39
чорне-то біле, а біле то чорне.
Цитувати
 
 
+5 #6 вася 15.07.2011 22:07
Шановні, ще раз повторюся - люди, які пишуть на "ТТ", нормальні - вони не продажні, тоже знаю їх не один рік, просто в них таке баченя ситуації сьогоднішньої в Тенрополі, при свободівській владі, вони мають свою думку, якщо дасть хтось доказ, що вони проплачені тим же заставним чи ще кимось - я особисто плюну в обличчя редактору проекту і тим, хто для них, ТТ, пише, не гоорітьь дурниці, кожен має свою думку, і в цьому я переконався остаточно, коли читаю коментарі на цьому сайтв - адмін на відміну від інших порталів, жодний комент не видалив, навіть якщо журналістів відверто дописувачі ображали - треба ще якесь свідчення непродажності???
Цитувати
 
 
+10 #5 вася 13.07.2011 19:28
нами прийщло керувати бидло, більше нічого не скажу
Цитувати
 
 
+9 #4 Антон 13.07.2011 18:56
сайт прикольний, мочіть чуваки і вам воздасться:)
Цитувати
 
 
+10 #3 оленочка 13.07.2011 17:51
передивилася відео за силкою, і скажу так якщо нам так розказують, то ми дійсно лохи
Цитувати
 
 
+10 #2 оленочка 13.07.2011 17:33
головне, що ми тернополяни як лохи піддалися тим дослідам
Цитувати
 
 
+10 #1 Василь 13.07.2011 16:33
свобода піариться перед виборами. їм розходиться здобути голоси по Україні, а тернополяни вибрані як піддослідні.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.