Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми не полінувалися, і проаналізували те, що нам продемонстрували…

Мені важко в це повірити, але сам чув на власні вуха, як прості тернополянки на зупинці, а згодом і в тролейбусі обговорювали фільм, знятий ВО «Свобода» про те, як хороше живеться в нашому місті. Дві пані середніх літ не приховували свого розчарування від того, що вони бачать щодня і того, як це показано в телевізійному ролику.

- Не думала, що 30 тисяч туристів так важливо для міста, коли нам не знати, чи повністю виплатять зарплату, - обурювалась жінка. – Але про це влада мовчала.

Важко щось заперечити цій пані, тим більше, що з фільму ми дізналися про деякі «грандіозні» плани міського керівництва, про що раніше взагалі ніхто навіть не здогадувався.

Виявилось, що тернопільська влада домовляється про отримання кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку і показує, що це неабияке досягнення. Проте, жодного слова не сказано про умови та терміни кредитування. Напевне, для свободівців немає значення, що буде після їхнього керівництва містом, але всім тернополянам треба задуматись – хто повертатиме позичені гроші, якою буде ця сума, чи може місто собі її дозволити, що запропоновано в заставу тощо?

Повністю підтримуючи міського голову Сергія Надала, київські журналісти і собі улесливо критикували попередню тернопільську владу. Хоча їх, напевне, попередили, що традиція проводити випускний у вишиванках належить саме попередньому мерові Роману Заставному. Може тому про випускний не було сказано ні слова, хоча відео з колоною колишніх школярів ілюструвало такі голосні слова про громадські ініціативи тернополян. Аналогічна ситуація була і з сміттєвим питанням, якому також знайшлося місце у фільмі. Голосом за кадром, автори повністю повторювали все, що ще рік тому говорив тодішній мер Р.Заставний. Навіть показали на карті ті самі міста, куди тернопільських журналістів возили для порівняння стану утримання сміттєвого полігону. Не обійшлося, звичайно, і без курйозів. Під час рекламування чемпіонату Європи з водно-моторного спорту, на відео чітко видно, як пілот вилітає з човна, що втратив керування та перевертається. Невже іншого більш людянішого відео не знайшлося? Проте, це може бути фірмовим стилем самої програми, оскільки позитивні дифірамби тернопільській владі абсолютно не вписуються в графічну заставку, де показують одне слово - «злочин».

Цікаво, що тернопільські телевізійники відмовились працювати з київськими журналістами, що робили цей замовний матеріал. Ніхто не дав відео зі словами губернатора В.Хоптяна, де він називає голову облради О.Кайду та міського голову С.Надала «туристами». А ось чому голова ОДА змінив гнів на милість і вже не такий категоричний щодо частих закордонних вояжів мера – на сьогодні загадка №1. Можливо, була команда з Києва?..

Якщо порівняти цей ролик з попереднім, то прогрес є очевидним: міський голова вже не так часто потрапляє в кадр, що дасть йому підстави стверджувати про незамовність цього матеріалу. Хоча знайомі столичні журналісти кажуть, що програма «Народний контроль», яка виходить в ефірі 5 каналу, коштує 11 тисяч доларів США без ПДВ, тобто готівкою. Імовірно, що цей фільм мав би вийти дешевшим, оскільки частина відеокадрів використовувались ще з попередніх зйомок, які мають всі шанси стати традиційними. Шкода, що розрахований такий «журналістський» матеріал не на тернополян. Напрошується висновок, що всіх нас використовують виключно для піару «Свободи» перед парламентськими виборами. От тільки чи нас про це питали?

"ТТ"

Коментарі  

 
+5 #7 редакція 15.07.2011 22:40
дякуємо за підтримку, але не варто реагувати так емоційно, Вася, на відверті провокації - кожен робить свою справу так, як вважає єдино вірним...
Цитувати
 
 
+2 #6 bvm1948 15.07.2011 13:31
Почитайте працювати з реальними джерелами інформації які володіють конкретним фактажем!
Цитувати
 
 
+3 #5 Нічого собі 15.07.2011 13:14
Цитую Антон:
де ти бачив у владі порядних лдей.чоловіче? Тим більше Хоптян?? Згадай скандали за його участю з затопленням квартири, загарбанням земель та інше,та інше, не смішіть людей...
Я не збираюся обговорювати порядна він людина чи ні. Принаймні, в даному випадку він повів себе порядно по відношенню до мера, чого не скажеш про журналістів(а відповідно і про замовників).. які використали його слова у зовсім іншому тоні.. правда я також не впевнений що цих людей можна назвати журналістами..
Цитувати
 
 
+7 #4 Антон 15.07.2011 11:50
до нічого собі - де ти бачив у владі порядних лдей.чоловіче? Тим більше Хоптян?? Згадай скандали за його участю з затопленням квартири, загарбанням земель та інше,та інше, не смішіть людей...
Цитувати
 
 
+4 #3 Нічого собі 15.07.2011 08:47
Головна брехня цього сюжету що плани видають за реалізовані проекти, погодьтеся між словом і ділом - різниця величезна. Тому мені він теж НЕ сподобався.. Але ця стаття не менш популістична ніж замовний ролик.. ви марно витратили час, жодного аналізу тут немає. Що я маю на увазі: безглузді слова жінки, домисли щодо кредиту до отримання якого далеко (навіть проект реконструкції ще не готовий),домисл и щодо команди з Києва для Хоптяна(можливо він виявився порядною людиною?) і т.д.
Цитувати
 
 
+11 #2 Северин 15.07.2011 03:15
давно пора гнати в шию цих "даунів" із псевдо-свободи.....
Цитувати
 
 
+10 #1 іван 13.07.2011 21:26
тонко підмічено. переглянув відео - все правильно. нас мають за лохів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.