Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Трьом керівникам підрозділів правоохоронних органів судом обрано міру запобіжного заходу та відсторонено від займаних посад   

Троє керівників підрозділів правоохоронних органів підозрюються у вимаганні та одержанні від підприємця неправомірної вигоди в сумі 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, 2 липня 2013 року у результаті спільних дій прокуратури та СБУ в області затримано посадовців Міндоходів в області та міліції, які вимагали у підприємця 40 тисяч гривень за непроведення позапланової перевірки..

При обранні міри запобіжного заходу, суд погодився з позицією прокуратури області та ухвалив обрати трьом керівникам підрозділів правоохоронних органів запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Водночас, на виконання вимог Кримінального процесуального кодексу України щодо даної категорії злочинів, судом визначено суму застави у розмірі 300 тис. грн. для кожного підозрюваного як альтернативу тримання під вартою з метою забезпечення належного виконання ними процесуальних обов'язків.

У день оголошення ухвали суду, усі троє правоохоронців внесли визначену судом суму застави, у зв’язку з чим на даний час звільнені з-під варти.

Окрім того, рішенням суду підозрюваних також відсторонено від займаних посад.

На даний час прокуратурою області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди керівникам підрозділів правоохоронних органів за ч.4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.