Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже писали в статті Є надія, що хоча б деякі агресивні даішники з Тернопільщини сядуть за грати, що стосовно працівників ВДАІ, які спричинили тілесні ушкодження мешканцю смт. Козова, прокуратурою розпочато кримінальне провадження.

Та що цікаво, сьогодні в день прес-служба УМВС в Тернопільскій області поширила на своєму офіційному веб-порталі інформацію, суть якої зводилася до того, що міліціонери були «білі та пухнасті», а затримані чоловіки самі собі нанесли тілесні ушкодження. Ну, це в стислі нашої «доблесної» міліції. Цікаво, що ж вони тепер видумають, після того, як прокуратура оприлюднила зовсім протилежну позицію. А тепер нагадаємо, що ж понаписували міліціонери про вчорашю скандальну подію на тернопільщині.

7 липня у Козівський райвідділ міліції  надійшло повідомлення від чергового лікаря районної лікарні про те, що до них за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями звернувся 28-річний місцевий житель. За словами чоловіка, травми йому заподіяли працівники Державтоінспекції Козівського РВ. Повідомлення було зареєстроване працівниками міліції та призначена службова перевірка.

Як з’ясувалося, 7 липня близько 5 години ранку співробітники ДАІ, що перебували на службі, в Козовій на вулиці Богдана Хмельницького зупинили автомобіль марки «GREA WALL HOVER». Причиною зупинки було те, що працівники міліції за характером руху автівки запідозрили  водія у керуванні в нетверезому стані транспортним засобом. Співробітники ДАІ запропонували водієві пройти медичне освідчення  на вміст алкоголю за допомогою спеціального пристрою ­ - газоаналізатора «Драгера». Він відмовився. Проте погодився пройти обстеження у районній лікарні. Однак це викликало обурення в пасажира легківки, який зухвало та нецензурними словами почав висловлювати своє невдоволення діями працівників міліції. Про конфліктну ситуацію на дорозі автоінспектори негайно повідомили у чергову частину райвідділу. 

Для з’ясування усіх обставин інциденту на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Після прибуття правоохоронців пасажир продовжував поводитися зухвало: перешкоджав законним діям працівників міліції, намагався спричинити їм тілесні ушкодження, навмисно пошкодив службовий транспорт міліціонерів.   Згідно із Законом України «Про міліцію»,  в такій ситуації  працівники райвідділу застосували проти порушника заходи фізичного впливу та спецзасоби.

Як з’ясувалося під час службового розслідування, травми, про які йшлося  у повідомленні лікаря, порушник отримав з власної необережності після спроби нанести тілесні ушкодження працівнику  ДАІ. Медичне освідчення вказало, що водій у стані алкогольного сп’яніння кермував транспортним засобом. Щодо нього було складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП. Чоловік визнав факт керування автомобілем напідпитку.  Медики також виявили алкоголь у крові пасажира, який спровокував конфліктну ситуацію.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією за  частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України - опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків. Оцінку законності та правомірності дій працівників міліції дасть прокуратура району.

 

Коментарі  

 
+3 #3 От б... 08.07.2013 22:34
тут ви не праві, лецкалюк, якщо не помиляюся, вже гризе чорнослив, бо він на пенсії...
Цитувати
 
 
+3 #2 От б... 08.07.2013 22:33
тут ви не праві, лецкалюк, якщо не помиляюся, вже гризе чорнослив, бо він на пенсії...
Цитувати
 
 
+4 #1 Рома 08.07.2013 20:12
Ця скотобаза в погонах обіс-ралась по самі вуха і тепер відбілює дебілів в погонах.Пане Лецкалюк, якщо в вас е ОСТАТКИ честі-застрельтесь хоч з іграшкового пістолета, ба ваші =кадри=вершина ідіотизму на чолі з вами.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.