Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

При Тернопільському обласному управлінні міліції створили групу із психологом, яка виїжджає на резонансні випадки для погашення людської агресії.

Як повідомив УНІАН заступник начальника обласного управління міліції, начальник міліції громадської безпеки Василь Облещук, групу створили минулого тижня після подій у Врадіївці, де працівники райвідділу зґвалтували місцеву жительку.

«До складу групи входить психолог, слідчий та кадровий працівник. Група оперативно виїжджає на резонансні події, особливо ті, де є конфлікт між владними структурами чи працівниками міліції і громадянами, щоб запобігти агресивним проявам і безпорядкам. Бо зараз різна реакція: десь не так підійшов, щось не так сказав. А між правоохоронцями і громадянами повинно бути порозуміння, бо всі ми живемо в нашій області і нам ще тут довго жити і разом працювати», – сказав Облещук.

За його словами, група діє цілодобово, її створення є ініціативою обласного управління міліції.

Він додав, що після подій в Миколаївській області жителі області подекуди почали агресивніше реагувати на правоохоронців, хоча така реакція не носить масовий характер.

«Зараз люди почали прискіпливіше реагувати на ті події, де задіяний інспектор ДАІ, дільничний інспектор, слідчий. Навіть цілком законна вимога працівника правоохоронних органів може мати неадекватну реакцію. Але це – поодинокі випадки. В оперативному плані не стало складніше, бо доводить виїжджати, документувати, проводити слідчо-оперативні дії. Все як і було», – запевнив Облещук.

Як повідомлялося, 27 червня 29-річну жительку Врадіївки знайшли на вулиці без одягу з ознаками насильства. Постраждалу госпіталізували до реанімації. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.121, ч.3 ст.152, ч.4 ст.187 КК України (завдання тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування, розбійний напад).

28 червня за підозрою у здійсненні згвалтування, розбійного нападу і заподіяння тяжких тілесних ушкоджень були затримані лейтенант міліції Дмитро Поліщук і єгер Сергій Рябиненко.

1 та 2 липня у Врадіївці відбулись масові акції громадян, які вимагали затримати капітана Врадіївського райвідділу міліції Євгена Дрижака, на якого також вказувала потерпіла жінка.

Увечері 2 липня прокуратура Миколаївської області затримала Дрижака. 3 липня Центральний районний суд Миколаєва обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 15 серпня.

За приховування обставин події затримано вже звільненого за наказом міністра начальника Врадіївського РВВС Віталія Синицького, який допомагав одному із злочинців створювати алібі.

5 липня суд ухвалив рішення заарештувати на 60 діб заступника начальника Врадіївського РВВС Михайла Кудринського, затриманого в рамках розслідування справи про ”врадіївських насильників” за підозрою у приховуванні матеріалів.

Стосовно затриманого було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень, яке супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями).

Коментарі  

 
+1 #12 Сергій 12.07.2013 13:25
Ясна річ, що нікого виганяти не будуть. Міліція зараз під нігтем у ахметових, фірташів тому їх інтереси вона і буде захищати. А щоб змінити ситуацію потрібно кардинально реформувати теперішню систему, як про це заявляють коммуняки.
Цитувати
 
 
+1 #11 Всеволод 12.07.2013 12:42
Що буде наступним, священник для відпущення гріхів, адвокат??? Хоча чого очікувати в країні де тільки одна політична партія кпу. вимагає змінити ситуацію у мвс, коли на утримання бандитів у погонах ідуть мільйони бюджетних коштів.
Цитувати
 
 
+2 #10 Корчагин 12.07.2013 11:01
эту злость уже не погасить никакими психологами. годами власть подминала под себя милиция и та прикрывала их, себя, бизнесменов и олигархов. все это время люди наблюдали и терпели, жили в надежде, что наконец-то придет нормальный президент и все будет спокойно, но этого так и не произошло. поэтому люди будут бунтовать и выходить на митинги, мы заслуживаем лучшей жизни и успокоения психологов здесь неуместны!!
Цитувати
 
 
+2 #9 Олег 12.07.2013 10:32
Ахахаха, вот это да! Пусть менты тогда себе наймут телохранителей и нянечку))Врадие вка это только начало, регионалы заигрались и позволили правоохранитель ным органам вести себя фривольно, но рыги забыли, что выбирали их люди и люди могут положить конец этому беспределу!
Цитувати
 
 
+2 #8 Ідеаліст 12.07.2013 09:27
вірно у заголовку написали "Агресію тернопільських міліціонерів", бо люди їх уже бояться! у нас не силові структури, як це було у совку, які забезпечують правопорядок, а злочинці, які вбивають і знущаються над людьми! і жоден психолог цього не зможе змінити, бо потрібно змінити всю систему, а не просто розмахувати прапорами та кулаками, як це робить опозиція у парламенті!
Цитувати
 
 
+4 #7 Мирон 12.07.2013 08:39
Влада, яка займається кримінальним бізнесом, звісно, й сама тримає на короткому ошийнику і силові структури, які залежні від неї і мусять захищати її інтереси. У системі такого криміногенного розгулу, люди, які наділені владою і зброєю, повноваженнями, звісно, у такій системі будуть також порушувати закони. Перейменування міліції на поліцію нічого не дасть, оскільки це не додадуть якісних змін, які повинні бути притаманні цій силовій структурі. А тому головне - треба міняти систему влади і саму владу, яка спричинила розгул бандитизму і посіяла його у всі структури і сфери. Тільки комуністи наполягають на цих змінах, і як ймовірний результат цього - повернення влади народу.
Цитувати
 
 
+5 #6 Гость 11.07.2013 23:22
Мож скільки хочеш констатувати фактів, але проблема сама не вирішиться, поки за неї не взятися на державному рівні. А як же ти візьмешся карати власних холуїв? Хто тоді захищатиме гаранта від народу?
Цитувати
 
 
+6 #5 Поліна 11.07.2013 22:09
Чесно, все це було і раніше. Тільки міліціявідчувал а свою безкарність. Та і зараз, ви впевнені, що справу не замнуть і винуватці будуть покарані? Я не впевнена, таке і далі продовжуватимет ься, якщо не змінити систему.
Цитувати
 
 
+6 #4 за Ищенко 11.07.2013 20:58
Ментовский беспредел пришел вместе с регионалами. Поэтому надо менять систему срочно и во что бы то ни стало.
Цитувати
 
 
+6 #3 за Ищенко 11.07.2013 20:56
У нас в стране милиция потеряла свой изначальный смысл и предназначение. Силовики воюют против населения! Нужно менять систему, отстранять олигархов от власти. потому что ментовский беспредел пришел вместе с ними!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.