Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Схоже, ера одноосібного правління народного депутата Василя Деревляного в Тернопільській "Батьківщині" добігає кінця. Протестні настрої звичайних партійців та низових організацій настільки сильні, що навіть нардепи Михайло Апостол та Володимир Бойко вже не є відданими бійцями Василя Тимофійовича.

Не виключено, що найближчим часом, під шумок обєднання з партією "Фронт змін", Деревляного зможуть усунути від керівництва оновленої "Батьківщини". Рядових партійців не задовільняє, що Василь Тимовійович мало приділяє уваги партії, а займається виключно своїми приватними інтересами. Наприклад, за словами окремих БЮТівців, протягом своїх депутатських термінів, пан Деревляний назбирав не на одну квартиру в Тернополі, а от політичними здобутками похвалитися не може: вибори в обласну раду у 2009 та вибори у міську раду у 2010 роках - з тріском провалені.

Останньою краплею стала ситуація, коли, як стверджують нашіф джерела, пан Деревляний від свого імені, а також від імені Апостола та Бойка домовлявся з регіоналами про результативне голосування за потрібний владі законопроект.

Подейкують, що
саме Апостол, зятя якого ця влада звинувачує у хабарництві, не стримався і з кулаками накинувся на свого колегу. Мовляв, я не збираюся домовлятися з владою, яка тисне на мене і мою сім'ю.

Чим закінчилася бійка колись близьких друзів, наразі невідомо, але Василю Тимофійовичу варто подумати над своєю подальшою долею в політиці.

Тим більше, що у "Фронті змін" йому таки є конкуренти, яких він так ретельно завжди позбувався в "Батьківщині".

"Тернопільський тиждень"

Між нардепами від ВО "Батьківщина" Деревляним, Бойко і Апостолом закінчилося "дружба"?

Коментарі  

 
+3 #7 Петро Степанович 17.07.2013 10:01
А ще цікаво, яку роль під час бійки зайняв Бойко. Був рефері, чи допомагав Михайлу Апостолу
Цитувати
 
 
+3 #6 Петро Степанович 17.07.2013 09:58
Цікаво куди Апостол попав? В груди чи ВИЩЕ??? І яка була реакція раніше всесильного Деревляного??? Втім по ділам і відплата. Цікаво що буде далі
Цитувати
 
 
+3 #5 Володимир Зіновійов 17.07.2013 09:55
Давно пора Василя Тимофійовича міняти. Не дивно, що Апостол з ним пошарпався. В Тернополі Кирик рішав, Деревляний кришував. В результаті БЮТ програв в місті вибори. Геть
Цитувати
 
 
+3 #4 олег 17.07.2013 05:43
вася відчуваючи кінець свого правління в "батьківщині", вирішив заробити грошенят у регіоналів!!!! 8)
Цитувати
 
 
+2 #3 Михайло Степанович 15.07.2013 22:00
Вже помітно внутрішню повзучу роботу гниди-Заставного.Нічого скоро засраний отримає по повній і регулярно...Давити гнидяру вже треба
Цитувати
 
 
+2 #2 Так таки так 15.07.2013 16:28
Шановні! Для чого ви займаєтеся плітками та наклепами? Краще підпишіть під цим матеріалом його реального автора та замовника - Романа Заставного, щоб зняти з цілої редакції видання сором за подібне неподобство!!!
Цитувати
 
 
0 #1 От б... 15.07.2013 14:23
апостол то дядько хоч і простий, але васі в пику в нервах міг зацідити, особливо зараз, коли в нього вся родина на нервах :lol:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.