Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Вулицю Симоненка в Тернополі мали розширити і капітально відремонтувати ще у 2010 році. Планували це зробити перед запуском тролейбусу 8-го маршруту.

Але цього так і не сталося, а зараз це чи не найгірша дорога в Тернополі, якою, тим не менше, в обидва боки курсує громадський транспорт.
  Настав час зібрані факти на цю тему оприлюднити, пояснивши тернополянам, чому цю вулицю навіть не думають ремонтувати.
  У 2010 році обласна рада прийняла бюджет, де частину коштів передбачила на капітальні вкладення саме для обласного центру. Ці кошти, після відповідного розподілу та погоджень, мали бути направлені на капітальний ремонт вулиці Симоненка з її розширенням та пристосуванням до руху тролейбасів.
  Одним з рішень, яке повинно було дати зелене світло цьому проекту, мало бути рішення комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку. На той час її очолював кандидат на посаду міського голови Сергій Надал, а вибори до міської ради були призначені на осінь того ж 2010 року.
  Сергій Віталійович розумів, що капітальний ремонт дороги та запуск нової тролейбусної лінії в одному з найбільших спальних районів, йому аж ніяк не на руку у боротьбі з тодішнім мером Романом Заставним. І тому рішення комісії, яку очолював Надал, зявилося вже тоді, коли освоїти кошти за призначенням стало неможливо через погодні умови.
Але у 2010 мером стає пан Надал і саме він зараз опинився заручником придуманої ним же самим схеми.

Гроші ніби-то і були виділені, але освоїти їх в межах бюджетного 2010 року Сергій Віталійович вже не встиг і тому написав прохання до тодішнього голови обласної ради, а нині Нардепа Олексія Кайди, змінити цільове призначення коштів і виділити їх міській раді для ... прибирання снігу в зимовий період 2010-2011 років.
Таким чином сотні тисяч гривень в буквальному значенні слова "змило" разом зі снігом, а вдруге передбачити таку суму вже не має змоги ні обласний, ні міський бюджети.
Остання надія - на поточний, а тобто ямковий, поверхневий, ремонт вулиці Симоненка.

Або зміну влади в Тернополі у 2015 році.
Нагадаємо, що мешканці цієї вулиці депутатами міської ради обрали однопартійців міського голови Сергія Надала, які також є свободівцями. Серед них  керуючий справами бездіяльної Тернопільської облради Ігор Дулеба (на фото вверху)

«Тернопільський тиждень»

Фото вулиці Симоненка, точніше того, що від дорожного покриття на ній залишилося, з сайту За Збручем

    

    

 

 

 

Коментарі  

 
+2 #9 Сергій 17.07.2013 15:52
Вул. СИМОНЕНКА необхідно терміново розширити і тротуари привести в порядок. там не можуть дві маршрутки розминутись , а тролейбус 8 видно дуже погано ходить , бо ями вздовж
Цитувати
 
 
-3 #8 свій 17.07.2013 09:57
цю вулицю давно би відремонтували, якби не дощі. вона є в планах, бо я цікавився в депутата округу
Цитувати
 
 
-3 #7 Марян 17.07.2013 07:24
Ще нещодавно там взагалі не було тролейбусної лінії! Може би критикани хоч одне добре слово сказали?
А цього року ще буде зроблений капітальний ремонт вулиці.
Цитувати
 
 
+6 #6 Запорожан Олег 16.07.2013 20:10
Надал ти пі-р я там живу і не боюсь тому і написав своє прізвище ти із своєю владою вже достав мало землі продав, навіть біля нас, що невистачає ще тобі. Ще два роки Сергійку і підеш от будемо тоді тебе пеньками в зад гнати.
Цитувати
 
 
-1 #5 ред.ТТ 16.07.2013 17:45
до Маряна - офіційну брехню від мерії слухати і ще й впарювати її читачам не практикуємо, і наступне в статті чітко зазначено - капремонту цієї вулиці року не буде, обласний бюджет вже не може по закону виділяти ще раз кошти на те, на що вже виділися, принаймі ця каденція облради, а міськрада не потягне, хіба на ямковий знайдуть, читайте уважніше ;-)
Цитувати
 
 
-3 #4 Марян 16.07.2013 17:36
А коментар взяти в міської ради забули? Якщо не помиляюсь, то ЦЬОГО РОКУ запланований капітальний ремонт вулиці Симоненка.
Цитувати
 
 
+2 #3 От б... 16.07.2013 15:48
та скоріше би вже їх переобрали, або хоча б надала, бо народ ще за інерцію і в 15 році поведеться на популізм свободи
Цитувати
 
 
+7 #2 Тетяна 16.07.2013 14:50
Вулиця і тротуари на СИМОНЕНКА- це просто жах! Там не проїхати і не пройти! Її терміново треба реконструювати! Стидно перед гостями , які приїзжають з інших міст!
Цитувати
 
 
+5 #1 Тетяна 16.07.2013 14:45
Вул. СИМОНЕНКА і тротуари по ній не витримують ніякої критики. Там не проїхати і не пройти . І це в обласному центрі Західної України! Нехай тернопільсьа влада бере приклад з ЛУЦЬКА! Там ,де тролейбусні лінії дороги ,дороги супер!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.