Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На фото:  під палаючим сонцем міський голова Тернополя "інспектує" реставрацію набережної зі своїми заступниками (не плутати з наступниками, хоча всяке може бути-:)) Бицюрою, Стемковським, будівельним магнатом і конкурентом на виборах 2010 року Василем Лилом та іншими...

Ремонті роботи тривають у парку імені Тараса Шевченка, у парку Топільче, на бульварі Данила Галицького, сквері Тараса Шевченка. Їх завершити мають до Дня міста, проте, за словами міського голови, завершення ремонтів залежить від проплати коштів казначейством, застерігає про всяк випадок прес-служба мерії.

«Ремонт набережної мають завершити до першого серпня. Скоріше мають закінчити ремонт місця для освячення води. Там роботи плануємо закінчити до 26 липня. Також до 26 липня намагатимемося завершити ремонт сходів у парку імені Тараса Шевченка», - каже міський голова Тернополя Сергій Надал.

Орієнтовно у неділю, 25 серпня, планують урочисто відкрити оновлений бульвар Данила Галицького.

«Минулого тижня відновили роботу фонтану-каскад. Зараз тривають роботи з відновлення фонтану у парку Топільче. Його плануємо запустити не пізніше святкувань Дня незалежності та Дня міста. Також у парку Топільче цього місяця комунальники розпочнуть облаштовувати пішохідні доріжки, які з’єднують вул. Живова з масивом Дружба», - зазначив Сергій Надал.

Щодо фінансування цих об’єктів, то як розповів міський голова, вони усі профінансовані. Зараз справа за казначейством - наскільки оперативно вони проведуть фінансування. Зі слів Сергія Надала, у випадках, де є затримка оплати робіт державним казначейством, міськраді вдається домовитися з підрядниками, які проводять роботи за власні гроші, тобто працюють у борг.

Окрім облаштування парків до Дня міста, тривають і інші ремонті роботи. «Ремонт розпочали у сквері імені Тараса Шевченка. Щоправда, там все зробити до Дня міста не вдасться. Цей ремонт робимо до річниці Тараса Шевченка, адже наступного року святкуватимемо 200-річниця пам’яті Кобзаря», - резюмував міський голова.

  alt  

 

Коментарі  

 
-2 #2 lol 17.07.2013 13:47
Хай піариться, скільки влізе. але набережна лишиться тернорполянам, так само як і багато інших хороших справ нашого мера
Цитувати
 
 
-4 #1 свій 17.07.2013 09:59
Надал найбільше запамятається тернополлянам, як мер зі стратегічним баченням. набережна - один з приладів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.