Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Згідно звіту начальника управління житлово-комунального господарства Миколи Лесіва, який висвітлений на сайті Тернопільської міської ради, в місті уже встановлено 18 нових дитячих майданчиків. Честь і хвала таким керівникам, які дбають про підростаюче покоління. За рахунок бюджетних та благодійних коштів він таким же чином оновить ще 38 дитячих майданчиків.

До Вашої уваги пропонуємо свіжі фото влаштованого майданчика «аля Рошен» за адресою вул. Живова, 18. 

Чому міська «свободолюбива» влада навіть не приховує розкрадання бюджетних коштів, офіційно звітуючи про це громаду міста?! – пише Погляд

Примтка ТТ. Нагадаємо, в управлінні житлово-комунального господарства міста відзначають, що уже встановлено 18 нових дитячих майданчиків за бюджетні кошти та за кошти благодійників. До кінця ж року буде споруджено ще 38 дитячих майданчиків.

«На прибудинкових територіях до кінця року ми плануємо встановити ще 10 дитячих майданчиків, - розповів Микола Лесів, начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради. – У дошкільних навчальних закладах Тернополя буде встановлено ще 28 дитячих майданчиків».

Влаштували дитячі майданчики за наступними адресами:
1. вул. Золотогірська, 8

2. вул. Карпенка, 1-3

3. вул. Л. Курбаса, 6

4. вул. Орлика, 5

5. вул. Живова, 18 (на фото, а виявляється - просто пофарбовані качелі чиновники міськради називають такими, як нові, і на це виділяються бюджетні кошти)

6. вул. Довженка, 5

7. вул. Вербицького, 4

8. вул. Бродівська, 50

9. вул. Новий Світ бічна, 8

10. вул. 15 Квітня, 8

11. вул. Морозенка, 5-7

12. вул. Просвіти, 23

13. вул. Камінна, 7

14. вул. Руська, 11-15

15. вул. Фабрична, 3-5

16. вул. Симоненка, 3

17. вул. Карпенка, 15

18. у парку Т. Шевченка

           alt

           

 Після цієї публікації Тернополянин Тарас Савчук написав у ФБ з цього приводу: «Виявляється, на Карпенка, 15 "влаштували дитячий майданчик")))) як мешканець 15 будинку кажу - БРЕХНЯ! хочеться почути коментар нашого депуутата Михайла Окаринського з приводу) і також коментарі з прес-служби і відповідного управління... висновки, які напрошуються з приводу цієї брехні:
1. нас (в конкретному випадку, мешканців будинку по вул. Карпенка, 15) має ТМР за лохів)))
2. бюджетні кошти і кошти благодійників "ідуть" напевно ше попримайданчики
3. а може повернувся совк, товаріщі? почалася пятілєтка стахановська! і головне відзвітувати)))

.... може ше є будинки, де так само влаштували дитячі майданчики? завтра обовязково викладу фото з двору 15 будинку»...

          

Коментарі  

 
+1 #2 От б... 21.07.2013 15:28
ця влада краде гектарами землю в тернополы, а ти про якийсь майданчик, ы не будь лохом конченим, ныхто не помиляэться, крадуть не майданчики, а грошы на них видылены :lol:
Цитувати
 
 
-2 #1 Віталя 21.07.2013 15:10
вкрасти майданчик - НЕМОЖЛИВО. можливо, помилилися адресами?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.