Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  ТТ відшукав відео, яке майже ще ніхто не бачив, але яке невдовзі, спрогнозуємо, «облетить» не тільки місцеві, а й вітчизняні ЗМІ.

  Відеоролик доволі скандального і провокативного характеру.

  І хоча ми не поділяємо цілковито думок і висновків авторів цього матеріалу, та оскільки наш сайт сповідує поширення будь-якої інформації, яка не заборонена законодавством, і гаслом порталу є вислів: «2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...», тож ми і вирішили його оприлюднити.

Адже висновки для себе має робити кожен індивідуально...

Сьогодні для України склалася вкрай небезпечна ситуація. Правда і відверта брехня крокують поряд, і в тому потоці інформації, яка видається "нагора" ЗМІ розібратися практично не реально, але можна. Якщо проігнорувати навязливу картинку і спробувати самотужки віднайти раціональне зерно. От-тоді і можна розгледіти те, що за усіма подіями, починаючи ще з 18 травня стоять не стільки народна лють і невдоволення, скільи прагнення певних політичних сил штучно створити кризову ситуацію в Україні, яка в ідеалі і спровокує революцію. Віднедавна будь-яка політична чи кримінальна подія більшого чи меньшого масштабу стає зброєю у руках опозиції, будь-яка. Починаючи з так званого "побиття" журналістів на акції "Вставай, Україно!" у Києві 18 травня, і закінчуючи "врадіївським згвалтуванням" використовується виключно у власних інтересах.

Коментарі  

 
0 #12 КоРк 02.08.2013 09:42
#Ред.ТТ1

"взагалі то ми зазначили: "Відеоролик доволі скандального і провокативного характеру."

получили 20 гривень і зразу опублікували все що вам сказали...
Цитувати
 
 
0 #11 вінницький хлоп 22.07.2013 23:07
якщо навіть припустити, що матеріал заказний - то цей сайт поважають, якщо саме в них замовили першу ротацію відео для початку, як для заходу країни, значить піарщики розуміють що роблять, однозначно, респект колеги
Цитувати
 
 
+2 #10 Олег 22.07.2013 20:18
Заказуха.Люди не повинні протестувати Щоб не витворяла ця влада - основна теза цього журналістьськог о пойла, розрахованого на виживших з розуму пенсіонерок.Для дибілів і сходу - це ПР івське журналістське дєрьмо.
Цитувати
 
 
+4 #9 Віка 22.07.2013 18:45
у автора ролика повний маразм та дебілізм.який же ти лох , якщо думаєш ,що в цю пропаганду злочинної влади хтось повірить. ГАНЬБА!
Цитувати
 
 
-1 #8 тетя 22.07.2013 17:49
ну и что здесь неправда? что Кличко насобирал уголовников ,да и сам "родом"оттуда? что провокации видны невооруженным взглядом,что журналисты сознательно или нет расшатывают страну ,что кому то хочется ,чтоб пролилась кровь,так легче захватить себе не только рынок но и,глядишь, целую область?ОПОМНИТЕСЬ,люди ,включите мозги,иначе быть беде.
Цитувати
 
 
+16 #7 Микола Григорович 22.07.2013 15:36
З чимось в цьому матеріалі можна погодитися. з чимось не погодитися - але! Однозначно матеріал "под заказ" - бачите - опозиція піарщики та працюють на заокеанських хозяїв? А де критика на адресу влади? Вони тихенько точять державу, дерибанять податки через бюджет, набивають будучи при владі собі кармани_ а ти народ послушно гни спину, обьєднуйся навкруги ПРавлячої влади, співай їм дефирамби- все будет хорошо "Україна для людей" "Покращення уже сьогодні" "Почую кожного" ...... Почались бунти! На часі сліпим прозріти, а владі зрозуміти - дурнів котрі вірять вище перераховані лозунги стає дедалі менше! А ця публікація розрахована на лохів!
Цитувати
 
 
0 #6 Кеша 22.07.2013 15:15
а я думал на западе все сми зомбированы тягнибаксовцами , оказывется что нет, приятно удивлен сему факту, а касательно революций - вот если кличко повел бы людей на яныка лично, то я б и сам за ним пошел, а так, риторика на уровне дего депутатов, зарабатывние балов
Цитувати
 
 
-1 #5 От б... 22.07.2013 12:53
не згідний, адже в нашій країні що не політична сила то ган...н на ган...ні, але то правда що удар на біді у врадіівці супер піариться, це факт, так що як правильно застережено - кожен має голову на плечах, а тому хай і висновки робить сам, а я як читач хочу отримувати різнобічну інформацію, і я її з цього відео отримав, за що й вдячний сайту що відшукали й поширили
Цитувати
 
 
+2 #4 ТОТ 22.07.2013 12:32
Сюжет выдан в духе советского агитпропа с неизменными атрибутами-заокеанские покровители оппозиции,"фашиствующие" молодчики от оппозиции,трево га о спокойствии криминально олигархической власти,сравнени я с событиями в арабском мире,где народ борется с тотолитарными режимами.Чувствуется рука продажного продажного журналиста с коммуно региональным мировозрением.Не было бы удивительным если бы данный репортаж озвучивался бы где-то в Луганске где до недавно на на местных телеканалах имели место "пятиминутки ненависти" к оппозиции или в Харькове или в Одессе.Но чтобы такая лажа появлялась на теренах региона изестного своим свободолюбием и тяги к человеческим ценностям просто удивительно.Напрашивается вывод что и туда уже добрались комуно-фашистские и от ПР борзописцы.
Цитувати
 
 
+1 #3 Ред.ТТ 22.07.2013 12:13
взагалі то ми зазначили: "Відеоролик доволі скандального і провокативного характеру.

І хоча ми не поділяємо цілковито думок і висновків авторів цього матеріалу... " ;-)
то до чого тут ваші коментарі
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...