Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Інформацію про те, що до офіційного сайту міської ради мають доступ сторонні особи, надрукували лише ми в статті До офіційного сайту Тернопільської міської ради мають доступ сторонні особи.

Хоча достеменно знаємо, що її отримали і інші інтернет-видання.

Позиція наших колег, які відмовились опублікувати цю новину, відверто дивує, адже йдеться про тиск на журналістів, які працюють в комунальному засобі масової інформації, з боку власника цього ЗМІ. А це прямо заборонено українським законодавством.

Адже повірити, що журналісти добровільно і безоплатно пишуть матеріали на сайт міської ради, складно. А заплатити їм за роботу, через відсутність відповідного правового механізму, неможливо.

Про те, що на журналістів газети Тернопільської міської ради "Тернопіль вечірній" чиниться саме тиск, ми переконалися, переглянувши значну частину новин, які виставленні на офіційному сайті міської ради. Доступ до адміністративної частини сайту мають практично всі працівники редакції "Тернополя вечірнього".

Новини на сайті органу місцевого самоврядування зявлялися і під логіном "Олег Лівінський", і "Любов Гадомська" і навіть під логіном фотокореспондента "Іван Пшоняк". Тобто всі ці особи, якщо вірити сайту Тернопільської міської ради, мають доступ до адміністративної його частини і практично регулярно публікують там свої матеріали.

Ми висловлюємо свою повагу до їхньої роботи і розуміємо, що не з власної волі вони "заливають" матеріали на сайт міської ради, який має наповнювати прес-служба органу місцевого самоврядування.

Але тут ми розуміємо і керівника прес-служби пані Катерину Калуш, яка так звикла подорожувати по закордонах, що їй просто не вистачає часу на виконання основних службових обовязків.


Тому редакція сайту "Тернопільський тиждень", бажаючи допомогти пані Катерині, просить надати доступ до сайту Тернопільської міської ради і ми зобовязуємось регулярно, добровільно та безкоштовно наповнювати його новинами, що зявляються на "Тернопільському тижні". Адже ми теж пишемо про роботу Тернопільської міської ради.

Сподіваємось, що практика поділу журналістів на "своїх" та "чужих" нарешті буде припинена і всі бажаючі, за прикладом журналістів "Тернополя вечірнього" зможуть публікувати свої матеріали на офіційному сайті Тернопільської міської ради, що зробить орган місцевого самоврядування дійсно демократичним та відкритим для своїх громадян.

"Тернопільський тиждень"

 alt 

alt

alt

Коментарі  

 
-1 #1 довбуш 24.07.2013 18:34
а самих журналістів слабо спитати. чи вам на їхню думку наср..ти? колеги ще називються
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.